EnglishKontakt

Byens Gulv 2018

Konference i Nyborg den 8. februar 2018

Danmarks bebyggede areal vokser og vores byområder bliver mere og mere befæstet. Det skyldes dels konkrete behov for mere befæstet areal, dels andre beslutninger i samfundet – og gamle vaner. Konferencen Byens Gulv konkretiserer tendenserne, giver indsigt og lægger op til at nytænke byens gulv som en central del af fremtidens by.

I 2018 sætter vi blandt andet fokus på, hvordan man indtænker sikkerhed og tryghed, når man planlægger og anlægger byens gulv.

Formålet med konferencen er at samle alle med interesse for byens liv, funktion og materialer: Staten, kommuner, forsyningsselskaber, byplanlæggere, landskabsarkitekter, ingeniører, anlægsgartnere og leverandører. Deltag i konferencen - i fællesskab kan vi bryde rutinen og åbne mulighed for innovative løsninger. 

Find program

Igen i år er der på konferencen et åbent spor, hvor aktører på feltet kan byde ind med relevante oplæg og projekter. Har du et spændende projekt, der omhandler Byens gulv, så hører vi gerne fra dig. Send en mail til nwo@byplanlab.dk

Læs interview med landskabsarkitekt Torben Møbjerg, direktør i GHB landskabsarkitekter

Læs mere om konferencen

Sted: 
Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg
Dato: 
Torsdag, 8 februar, 2018 - 09:00
Pris: 
2275 kr. ex moms. OBS: Rabat ved tidlig tilmelding. Tilmelder du dig inden 15. december 2017 er prisen: 1775 kr. Er I 5 personer eller mere, som tilmelder sig fra samme organisation, så er der ekstra rabat. Skriv til nwo@byplanlab.dk
Tilmeldingsfrist: 
Tilmelding er fortsat mulig. Tilmeldingen er bindende.
Tilmelding: