Byens Gulv 2019

Byens Gulv 2019

Konference på Nyborg Strand, den 30. januar 2019

Danmarks bebyggede areal vokser og vores byområder bliver mere og mere befæstede. Det skyldes dels konkrete behov for mere befæstet areal, dels andre beslutninger i samfundet – og gamle vaner.

På konferencen Byens Gulv konkretiserer vi tidens tendenser, giver indsigt og den nyeste viden. Vores mål er at bidrage til at byens gulv tænkes ind i alle faser fra idé til virkelighed, når fremtidernes byområder tager form.

 

I 2019 går vi tæt på temaet CIRKULÆR ØKONOMI OG BÆREDYGTIGHED – begreber og metoder, som man i de sidste 5-10 år har taget mere og mere til sig i den brede byggebranche. Men spørgsmålet er, hvordan man kan se begreberne sat i spil i indretningen af byerne imellem husene - på torve, pladser, gader, og stræder?

Byens Gulv er konferencen, der samler alle med interesse for byens liv, funktioner og materialer: Staten, kommuner, forsyningsselskaber, byplanlæggere, arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører, anlægsgartnere og leverandører

Byens Gulv er en endags-konference om og for alle, der arbejder med det, der er ”under knæhøjde” i byerne. Fra idéer, til skitser, planer, anlæg og drift – for pladser, torve, belægninger, beplantninger, klimatilpasninger, indretning, møbler osv. i byens rum.

Konferencens deltagere er bl.a. arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører, som kommer fra både private rådgivningsvirksomheder, forsyningsvirksomheder samt offentlige institutioner som universiteter, kommuner og stat. Intet andet sted mødes så tværfagligt et felt med så stor ekspertfaglig og specialiseret viden om Byens Gulv.

Deltag i Byens Gulv - i krydsfeltet mellem viden, praksis og netværk kan vi bryde rutinen og åbne mulighed for innovative løsninger. 

Se oplæggene fra konferencen

Keynote: Design with Living Grounds
Henri Bava. Landskabsarkitekt & Partner, Agence TER.

Genanvendelse af materialer som strategi i Københavns Kommune
Astrid Aagaard. Københavns Kommune.

Den permeable by - belægning i den tætte by
Jan Støvring. Senior forskningskonsulent, Københavns Universitet.

Helsingørs historiske stræder
Lasse Brun Bonne. Trafik- & byplanlægger, Helsingør Kommune.

Byggeaffalds æstetiske potentiale i byens rum
Martin Hedevang Andersen. Landskabsarkitekt MDL, Out of Office Architects.

Fra kaffekop til klimavej - en verdensnyhed!
Merete Valbak. Klimakoordinator, Hedensted Kommune.

Metroen forandrer byen
Nana Diercks Hopmann. Arkitekt & Projektleder, Metroselskabet

Vild med vilje - Biodiversitet i byens rum
Rasmus Vincentz. Partner, Habitats.

Cirkulær økonomi - også på gulvene
Søren Nielsen. Parnter & Arkitekt, Tegnestuen Vandkunsten

Den Blå kant
Virginie le Goffic. Arkitekt, EFFEKT Arkitekter.

Sted
Nyborg Strand
Pris
2275,- ex. moms. Er I 3 personer eller mere, som tilmelder sig fra samme organisation, er den 4. tilmeldte gratis. Skriv det venligst i feltet 'Bemærkninger', når I tilmelder jer.
Kursusdato
Tilmeldingsfrist
Tilmelding er fortsat mulig. Tilmeldingen er bindende.