EnglishKontakt

BLOX: Under jorden

Rundvisning d. 21. marts i København

BLOX åbner nu døren til P-anlægget for et fagspecifikt publikum, hvor vi får indsigt i udgravningen, teknologien bag anlægget, betonarbejdet og kompleksiteten i byggefasen. 16 meter under jorden er det dybeste punkt under BLOX. Her er et P-anlæg i tre etager blevet etableret. Med plads til 350 biler, kommer det fuldautomatiske anlæg til at aflaste områdets overfladparkering.

Anders Brüel, projektleder i Realdania By & Byg, og Claus Baumann, projektchef i Züblin, tager os med Under jorden.

Med en fuldautomatisk løsning undgår bilisterne selv at skulle køre bilen ned i parkeringskælderen. Bilen bliver i stedet kørt ind i en bilelevator, hvorefter den automatisk bliver parkeret.

De fuldautomatiske p-anlæg findes mange steder i udenlandske storbyer. De er populære, fordi de er pladsbesparende, fjerner overfladeparkering og skaber større tryghed hos brugerne. Også i Danmark er der flere fuldautomatiske anlæg. Realdania By & Byg har til eksempel bygget et tilsvarende anlæg i Dok1 i Aarhus med en kapacitet på 1.000 p-pladser. Med den fuldautomatiske løsning får du meget parkering på lidt plads. I BLOX er der tre etagers parkering, med tre lag parkering på hver etage.

Læs mere og find tilmelding

Sted: 
København
Dato: 
21. marts 2017