EnglishKontakt

BLOX: bag facaden

BLOX består af mere end 50 forskellige facadetyper, der hver især rummer en funktion og en æstetik. Der er arbejdet på facadedesignet siden BLOX’ helt spæde start tilbage i 2008, hvor dispositionsforslaget blev præsenteret på en udstilling på Dansk Arkitektur Center.

Oliver Wong, design manager på BLOX, og Casper Graae Gottlieb, entrepriseleder i Züblin, tager os med bag facaden i dette arrangement. Besøget på BLOX giver et fagspecifikt publikum mulighed for at komme bag facaden på konstruktion, montering, proces og design af BLOX' facade.

BLOX træder frem langs havnefronten - med sin karakteristiske form og grønne facade. Vi går tæt på facadens konstruktion, design af de forskellige facadetyper og selve monteringen. Beliggende ved havnefronten med en promenade, der flugter bygningen mod havnen, med direkte kig ind til Dansk Arkitektur Centers sikrede udstillingsrum, har skærpet sikringskravene til facaden. For ved facaderne langs indfaldsvejen Christians Brygge, er der skærpede krav til deres lyddæmpende egenskaber. Vejen skærer gennem bygningen, og de transparente facader er i sig selv en attraktion og en funktionalitet. Udsyn og klimaskærm.

Læs mere og find tilmelding

Sted: 
København
Dato: 
03. april 2017