Byens Gulv 2017

Byens Gulv 2017

Konference i Nyborg d. 1. februar 2017

Danmarks bebyggede areal vokser og vores byområder bliver mere og mere befæstet. Det skyldes dels konkrete behov for mere befæstet areal, dels andre beslutninger i samfundet – og gamle vaner. Konferencen Byens Gulv konkretiserer tendenserne, giver indsigt og lægger op til at nytænke byens gulv som en central del af fremtidens by. Formålet med konferencen er at samle alle med interesse for byens liv, funktion og materialer: Staten, kommuner, forsyningsselskaber, byplanlæggere, landskabsarkitekter, ingeniører, anlægsgartnere og leverandører. Deltag i konferencen - i fællesskab kan vi bryde rutinen og åbne mulighed for innovative løsninger. Læs mere og find program

Som noget nyt lancerer vi i 2017 et åbent spor, hvor aktører på feltet kan byde ind med relevante oplæg og projekter. Har du et spændende projekt, der omhandler Byens gulv, så hører vi gerne fra dig. Læs mere her.

Læs interview med landskabsarkitekt og bydesigner Robin Winogrond og Lucas Schweingruber fra den schweiziske tegnestue Studio Vulkan.

Læs interview med projektchef i Brabrand Boligforening Ole Bech Jensen

Læs artikel med keynote-taler Søren Gabriel fra Orbicon A/S

Sted
Nyborg
Pris
2250 kr. ex moms. OBS: Rabat ved tidlig tilmelding. Tilmelder du dig inden 1. december 2016 er prisen: 1750 kr.
Tilmeldingsfrist
18. januar 2017