Byens Gulv 2023

Byens Gulv 2023

Jan Tanaka JaJa

Jan Tanaka er partner, arkitekt og medgrundlægger af JAJA Architects. 
På konferencen stiller Jan skarpt på byens gulv både som et gennemgående element med multifunktionelt potentiale og samtidig et rum med risiko for mange konflikter og udfordringer.
JAJA er specialiseret i at fremme biomaterialer, transformation og grøn mobilitet. De mener nemlig, at det netop er indenfor disse strategiske indsatsområder, at planlæggere og arkitekter virkelig kan gøre en forskel.

Hélène Chartier

Danmark og det globale perspektiv – klimadagsordenen på Byens Gulv!
Hélène Chartier – Head of Urban Planning and Design i C40. Hélène har base i Paris men hele verden som sin spilleplade. Hun ved hvad der rører sig globalt, og har et unikt og nuanceret blik på klimadagsordenen i relation til fysisk planlægning, byudvikling og urbant design. Et udsyn der kan være svært at have, når man flyder rundt i sin egen lille andedam. På Byens Gulv den 9. februar er Hélène med, direkte fra Paris – til en debat om globale klimaindsatser – også set i forhold til de indsatser vi har her i Danmark - hvad virker faktisk og hvor i verden rykker de for alvor? Det handler om at dele viden med hinanden og er der nogen, der har forstået den opgave, er det C40!

 

 

 

9. februar 2023, Nyborg Strand

Byens gulve er for alle – men det skaber også dilemmaer og nogle gange konflikter – og dét er netop temaet for Byens Gulv 2023. Nogle af de spørgsmål, der ligger bag arbejdet med at sammensætte årets program er:

  • Hvordan kan man genbruge materialer på byens gulve? Og hvordan gør vi det, indenfor den gældende lovgivning?  
  • Hvorfor taler vi kun om CO2 og klima i byggeriet - og ikke mellem husene?
  • Hvad er faktisk bedst? At bygge tæt eller lave lækre frirum med god biodiversitet?
  • Skal vi certificere eller er det ikke ambitiøst nok?
  • Overskudsjord - hvordan kan vi have jord i overskud, når der er ressourceknaphed?

Virksomhedsmesse: Er du interesseret i at din virksomhed skal udstille til Byens Gulv 2023, kan du finde mere info og tilmelding her. Man kan også finde en liste over tidligere udstillere.

Program
Download programmet (pdf) 

Mere om årets tema og oplægsholdere (pdf)

Byens Gulv kort sagt

  • 12-15 aktuelle oplæg fra ind- og udland, debat og workshops fordelt på 3 spor.
  • Virksomhedsmesse, hvor mere end 20 producenter og andre aktører på belægningsområdet præsenterer de nyeste materialer og produkter.
  • Viden, netværk og inspiration i fokus.

Bag om Byens Gulv
Pladser, torve, belægninger, beplantninger, klimatilpasning - Programmet for 2023 tager dig hele vejen rundt på byens gulve. Fra juraen, der skal sikre projektets udførelse, materialer, nye modeller for livscyklusanalyser, store og små projekter, forskning og de nyeste trends…
 
Arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører, som kommer fra både private rådgivningsvirksomheder, forsyningsvirksomheder samt offentlige institutioner som universiteter, kommuner og stat. Intet andet sted mødes så tværfagligt et felt med så stor ekspertfaglig og specialiseret viden om Byens Gulve.

Konferencen arrangeres i et samarbejde mellem Dansk Beton og Betonvareforeningen, Københavns Universitet, Danske Anlægsgartnere, Danske Landskabsarkitekter, IDA, KVT og Dansk Byplanlaboratorium.

Sted
Nyborg Strand
Pris
2500 kr. ex. moms. GRUPPERABAT: Den 4. tilmeldte fra samme organisation er gratis. Tilbuddet gælder også, hvis man rammer 8 osv. Skriv ’grupperabat’ i feltet 'Bemærkninger', når i tilmelder jer
Kursusdato
Tilmeldingsfrist
Tilmelding er muligt løbende, men efter 8. januar er tilmeldingen bindende.