Robotby

3D printet bygning

Robotby

Gratis frokost-webinar in english
Robotterne i Odense - stedbundne kvaliteter, erhvervseventyr og bæredygtige perspektiver der rykker for fremtiden…

I Odense sker der rigtig meget – det véd byplanlæggere over hele landet. Men ved du også, at Odense danner ramme om et af de største erhvervseventyr på dansk jord? Robotterne er nemlig ikke bare på vej, de er her allerede!

På webinaret den 23. februar kl. 12:00, som Byplanlaboratoriet afholder i samarbejde med Odense Kommune, har vi inviteret Christian Schlette, der er professor ved SDU Robotics, til at fortælle om, hvorfor roboteventyret i Odense er så interessant både fra et erhvervsmæssigt men også et by- og byplanmæssigt synspunkt.

Ved du for eksempel, hvordan roboteventyret i Odense begyndte? Ved du, at robotter 3D-printede det første hus i skalaen 1:1 på dansk jord i 2021? Ved du, hvilke arkitektoniske samt klima- og bæredygtighedsmæssige potentialer robotter i byggeindustrien kan bære med sig? Og endelig – ved du, at vi som planlæggere har rigtig meget at lære ved at kende svarene på spørgsmålene her?

Kan du umiddelbart svare ja til alle spørgsmålene her, arbejder du formentlig i robotindustrien i Odense allerede…. Men kan du ikke – så tag din kommunale erhvervskonsulent under armen og kom til en god halv times webinar, hvis du er nysgerrig efter noget helt nyt. Noget, du måske ikke engang tror, findes endnu… Vi glæder os rigtig meget til at finde ud af, hvad du får ud af det!

Sted
Webinar
Pris
Gratis - men tilmelding nødvendig
Kursusdato
Tilmeldingsfrist
21. februar 2022
Tilmelding