Byens Gulv 2022

ByensGulv2022

Byens Gulv 2022

BYENS GULV 

er endags-konferencen for alle, der arbejder med det, der er ”under knæhøjde” i byerne. Fra idéer, til skitser, planer, anlæg og drift – for pladser, torve, belægninger, beplantninger, klimatilpasninger, indretning, osv. Vores mål er at bidrage til at byens gulv tænkes ind i alle faser fra idé til virkelighed, når fremtidernes byområder tager form.

 

SÆT KRYDS I KALENDEREN DEN 2. FEBRUAR – VI SES SNART PÅ BYENS GULV 
Planlægningen af Byens Gulv 2022 er i fuld gang og vi glæder os til at se jer efter et år med Covid-19. Sæt allerede nu kryds i både din egen og dine kollegaer og samarbejdspartneres kalendere den 2. februar 2022, hvor vi ses på Nyborg Strand. 
Programmet lanceres snart – følg med her på siden, hvor du også allerede nu, kan tilmelde dig. 

HAR DU EN GOD IDÉ?  
Skriv til db@byplanlab.dk, hvis du har en idé til et særligt tema, et projekt eller andet, som du synes vi skal have med på Byens Gulv 2022 – der er stadig et par frie oplægspladser i programmet.

HVAD ER BYENS GULV?

 

 

BYENS GULV, KORT SAGT: 

  • 12 aktuelle oplæg, debat og workshops fordelt på 3 spor. 
  • 2 Store Key Note oplæg i plenum
  • Virksomhedsmesse, hvor mere end 20 producenter og andre aktører på belægningsområdet præsenterer de nyeste materialer og produkter. 
  • Viden, netværk og inspiration. 

KONFERENCENS DELTAGERE er ofte arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører, som kommer fra både private rådgivningsvirksomheder, forsyningsvirksomheder samt offentlige institutioner som universiteter, kommuner og stat. Intet andet sted mødes så tværfagligt et felt med så stor ekspertfaglig og specialiseret viden om Byens Gulve.

BYENS GULV arrangeres i et samarbejde mellem Dansk Beton Belægningsgruppen i Dansk Byggeri, Københavns Universitet, Danske Anlægsgartnere, Danske Landskabsarkitekter, IDA, KVT, vej-eu.dk og Dansk Byplanlaboratorium.

Læs mere om arrangementet via. Københavns Universitet

Sted
Nyborg Strand
Pris
Pris: 2275,- ex. moms. Den 4. tilmeldte fra samme organisation er gratis. Tilbuddet gælder også, hvis man rammer 8 osv. Skriv venligst ’grupperabat’ i feltet 'Bemærkninger', når I tilmelder jer. Tilmelding er bindende.
Kursusdato
Tilmeldingsfrist
Tilmeldingsfrist: 14. januar 2022