Byens Gulv 2022

ByensGulv2022

Byens Gulv 2022

Konference på Nyborg Strand, den 2. februar 2022.

Vi opdaterer denne side, efterhånden som detaljerne for Byens Gulv 2022 falder på plads.

Følg med - eller skriv til db@byplanlab.dk, hvis du vil have direkte besked, når der er nyheder om Byens Gulv 2022.

 

BYENS GULV er en endags-konference for alle, der arbejder med det, der er ”under knæhøjde” i byerne. Fra idéer, til skitser, planer, anlæg og drift – for pladser, torve, belægninger, beplantninger, klimatilpasninger, indretning, møbler osv. i byens rum. På Byens Gulv konkretiserer vi tidens tendenser, giver indsigt og den nyeste viden. Vores mål er at bidrage til at byens gulv tænkes ind i alle faser fra idé til virkelighed, når fremtidernes byområder tager form.

HVAD ER BYENS GULV?

BYENS GULV er 15 aktuelle oplæg, debat og workshops fordelt på 3 spor: Et om årets tema; Et projektspor, et planspor og et teknikspor. Der udover har vi en virksomhedsmesse, hvor producenter og andre aktører på belægningsområdet præsenterer de nyeste materialer og Der er rig lejlighed til at møde andre fra branchen, der interesserer sig for gulve, flader og belægninger i byernes rum.

PÅ VIRKSOMHEDSMESSEN står mere end 20 producenter og aktører fra hele belægningsbranchen klar i løbet af dagen – til at lade dig komme helt tæt på branchens nyeste produkter og metoder. Glæd dig!

KONFERENCENS DELTAGERE er bl.a. arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører, som kommer fra både private rådgivningsvirksomheder, forsyningsvirksomheder samt offentlige institutioner som universiteter, kommuner og stat. Intet andet sted mødes så tværfagligt et felt med så stor ekspertfaglig og specialiseret viden om Byens Gulv.

BYENS GULV arrangeres i et samarbejde mellem Dansk Beton Belægningsgruppen i Dansk Byggeri, Københavns Universitet, Danske Anlægsgartnere, Danske Landskabsarkitekter, IDA, KVT, vej-eu.dk og Dansk Byplanlaboratorium.

 

Sted
Nyborg Strand
Pris
Opdateres
Kursusdato