Økonomi i byudviklingsprojekter

Økonomi i byudviklingsprojekter

Er du projekterende arkitekt eller kommunal planlægger?

OBS: På grund af corona-situationen har vi været nød til at udskyde kurset til den 24. november og 17. december. 

Økonomi i byudviklingsprojekter klæ’r dig på til at gennemskue investorers og developeres regnestykker. Du for muligheden for at tage skridtet videre, og selv lave projektøkonomiske beregninger. Hvordan ser investorer og developere på de kommunale plangrundlag? Det får du svar på, ligesom vi opstiller quick and dirty-regnestykker, så du har et overordnet indtryk af økonomien i dit eget byudviklingsprojekt – og kan gå styrket ind i forhandlinger med en developer.

Kurset benytter sig af forskellige læringsformer som oplæg, sparring, gruppediskussioner og en oplægssession, hvor du får lov til at præsentere dit regnestykke. Deltagerne arbejder i grupper om en medbragt byudviklingscase og det forventes, at de bruger et par dage på at ’lave lektier’ mellem de to kursusgange.

Bemærk: Deltagerne forventes at arbejde sammen i grupper byudviklingscasen mellem de to kursusgange. Der er ikke krav om, at deltagere kommer to eller flere fra samme kommune eller virksomhed, men det vil være en fordel. Solister må forvente at blive parret.

OBS: På grund af corona-situationen har vi været nød til at udskyde kurset til den 24. november og 17. december. 

Hvis du er forhindret i at deltage på de nye datoer bedes du melde fra snarest muligt og få pengene igen.

Hvis du har spørgsmål til kurset så kontakt kursusleder Christian Broen

Hent program her

Sted
Middelfart
Pris
6700 kr./ 5025 kr. for tilskudsgivere til Dansk Byplanlaboratorium i 2020. Prisen inkluderer kursusmateriale og forplejning. Hvis kurset bliver aflyst som følge af corona, vil du naturligvis få pengene tilbage.
Kursusdato
Tilmeldingsfrist
Der er enkelte ledige pladser på kurset – tilmed dig på linket herunder