Erfaren landskabs- og planmedarbejder til miljøvurdering og planlægning (flere lokationer)

Har du erfaring og ambitioner inden for landskab og planlægning? Så kan du nu blive en del af Rambøll, som er en af verdens ti største miljørådgivere med over 3.000 miljømedarbejdere. Vores mål er at indtage en plads blandt de absolut bedste og største på den internationale scene. Derfor har vi har samlet vores eksperter inden for miljøvurdering og planlægning i en kraftfuld, global division med over 300 medarbejdere, der skal udvikle og løfte fremtidens miljøvurderinger til nye niveauer. Har du erfaring med at vurdere påvirkninger af landskab og udarbejde plangrundlag i Danmark og måske internationalt, har du nu chancen for at sikre dig en plads på vinderholdet. Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Som vores nye kollega inden for planlægning og miljøvurdering bliver du en del af Rambølls danske enhed for miljøvurdering med ca. 40 medarbejdere fordelt i hele landet. Hovedkontoret ligger i Ørestad i København, men du kommer til at samarbejde tæt med kollegaer i hele landet, og vi søger dig, uanset hvor i landet du bor. Du kan blive tilknyttet et af vores kontorer i Ørestad, Aalborg, Aarhus, Vejle eller Odense. Dine kollegaer vil sikre, at du løbende bliver udfordret og modtager feedback på et højt fagligt niveau, så du hele tiden udvikler dig. I forbindelse med miljøvurderingerne arbejder vi ofte sammen med kollegaer i vores afdelinger i Vand, Byggeri, Transport og Energi. Vi har også fået Henning Larsen Architects under vingerne, og du kan være med til at udvikle vores samarbejde med dem, så vi kan skabe endnu bedre projekter. Derudover kan du i Rambøll trække på over 15.000 kompetente kolleger, der er fordelt over det meste af kloden.

I afdelingen er vi biologer, planlæggere, landskabsarkitekter, miljøingeniører og geografer der leder og arbejder med miljøvurderings- og planopgaver. Her er god stemning og tempoet er indimellem højt, når de store opgaver skal gøres færdige.

Rambøll
Kontaktperson
Ingen specifik kontaktperson
Ansøgningsfrist
Gribskov Kommune
Ansøgningsfrist:
Esbjerg Kommune
Ansøgningsfrist:
Hedensted Kommune
Ansøgningsfrist:
Brønderslev Kommune
Ansøgningsfrist: