Byplanlægger

Brænder du for bæredygtig byudvikling? Så har vi en ledig stilling som byplanlægger med fokus på lokalplanlægning i Kolding Kommune.

Du får en central rolle i vores arbejde med at sikre attraktive og bæredygtige boligområder, udvikle erhvervsområder, der kan tiltrække nye virksomheder og skabe attraktive bysamfund.

Vi arbejder i tæt dialog med kommunens borgere, erhvervslivet og samarbejdspartnere og lægger vægt på at finde løsninger med fokus på deres intentioner og ønsker.

Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende stilling i et fagligt stærkt miljø, hvor du får dygtige kollegaer at sparre med, og er omgivet af ledere og kollegaer, der brænder for deres opgaver. Vi lægger vægt på at have en afvekslende og dynamisk hverdag, hvor der er stor medindflydelse på dine opgaver og tilrettelæggelsen af hverdagen.

Du bliver en del af Team Lokalplanlægning, som består af 9 lokalplanlæggere og samarbejder tæt sammen med resten af Planafdelingen og øvrige afdelinger i By- og Udviklingsforvaltningen.

Dit primære arbejdsområde bliver lokalplanlægning i aktivt samarbejde med kollegaer, bygherrer og andre interessenter. Men du kan forvente at få fingrene ind i mange af de forskellige store og små opgaver, der løses i afdelingen.

Kolding Kommune
Kontaktperson
Jan Krarup Laursen
Ansøgningsfrist
Københavns Kommune
Ansøgningsfrist:
Aarhus Kommune
Ansøgningsfrist:
Thisted Kommune
Ansøgningsfrist:
Hvidovre Kommune
Ansøgningsfrist:
Middelfart Kommune
Ansøgningsfrist:
Skanderborg Kommune
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
Ansøgningsfrist:
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Morsø Kommune
Ansøgningsfrist:
Hjørring Kommune
Ansøgningsfrist: