Byudvikling – strategi, ledelse og værktøjer

Byudvikling handler ikke kun om byens fysiske forandring i form af huse, kloaker og veje. Det er en kompleks opgave og omfatter aspekter som økonomi, vækstinitiativer, sociale indsatser, branding, netværk, jura, kvalitet og bæredygtighed. Det er en krævende ledelsesmæssig opgave på tværs af forvaltninger og ledelsesniveauer, og som strækker sig over meget lang tid.

Kom med til erhvervs arrangement mandag den 16. maj kl. 13.00-16.00 i Nærheden ved Hedehusene og få de aktuelle erfaringer med byudvikling fra hhv. byudviklingsprojektet Nærheden og fra Høje Taastrup kommune, som ud over at udvikle Nærheden sammen med Realdania By & Byg, også er involveret i udviklingen af bydelen Høje Taastrup C.

Hør om erfaringerne med organisering gennem bl.a. ”selskabsmodellen”, og bliv klogere på hvilke forhold, der er særligt vigtige, når de helt overordnede strategiske beslutninger for byudviklingen skal træffes. Få også inspiration til, hvordan udviklingsplanen kan hjælpe med at holde retningen, og hvordan man kan arbejde med at skabe kvalitet i byudvikling.

Alle deltagere modtager et gratis eksemplar af Realdania By & Bygs tre publikationer om hhv. strategisk ledelse, udviklingsplaner og kvalitetsledelse.

Info og tilmelding 

Sted
København
Dato
Kursusdato