Privat-offentlige bysamarbejder - om bæredygtige byer og lokalsamfund

Privat-offentlige bysamarbejder - om bæredygtige byer og lokalsamfund

Konference i København om privat-offentlige bysamarbejder - om bæredygtige byer og lokalsamfund

Hvorfor finder stadigt flere offentlige og private parter sammen i lokale partnerskaber om i fællesskab at sikre byer og byområders attraktivitet og udvikling? Og hvad kan vi lære af de mange bysamarbejder, der er i gang?

Konferencen er målrettet private og offentlige aktører med interesse for udviklingen af privat-offentlige bysamarbejder – f.eks. bymidte-samarbejder, BIDs (Business Improvement Districts), turismesamarbejder, innovationsdistrikter og lign. På konferencen vil du blandt andet få indblik i læringen fra de mange danske og udenlandske cases.

På konferencen den 18. september 2019 kan du blandt andre møde museumsdirektør Jane Sandberg, der i sin nye bog Come together skildrer udviklingen af fællesskabs-Danmark. Find bogen Come Together her.

Desuden kan du møde Uffe Steiner Jensen, tidligere politiker, og Maria Degn, byudvikler, der med et nyt mindset inviterer til fælles refleksioner over konkrete cases fra hele landet. Du kan læse mere i deres debatoplæg The Art og City Building fra Nordic City Network.

Bemærk,at der er begrænsede pladser, hvorfor tilmelding sker efter ’først-til-mølle-princippet’. Tilmelding er bindende og pengene refunderes ikke.

Program: Se eller download programmet her


Konferencen arrangeres i regi af netværk for privat-offentlige bysamarbejder, der består af private og offentlige repræsentanter fra bysamarbejder i Fredericia, Frederiksberg, Gladsaxe, Hillerød, Hjørring, Odense, Slagelse, Varde, Vejle, Aalborg og Aarhus samt Realdania By og Byg, KL og Trafik- og Bygge- og Boligstyrelsen.

Desuden deltager repræsentanter fra DI, DE, AAU, Erhvervsstyrelsen, Erhvervsministeriet og Realdania.

Hvis du har spørgsmål til konferencen så kontakt projektleder Marianne Bendixen
 

Privat- Offentlige bysamarbejder i formelle rammer kan skabe handling og resultater! Det ser vi mange eksempler på i udlandet. Målet er at skabe attraktive byer, hvor vi sammen løfter mange hensyn, fra virksomhedernes rammevilkår og til at forfølge FNs verdensmål, sagde by- og miljødirektør Maj Green, Gladsaxe Kommune og formand for Netværk om privat-offentlige bysamarbejder, til midtvejskonferencen den 18. juni 2018.
 

Læs mere om netværket og se oplæg og film fra sidste års konference.


Se oplæg fra konferencen:

Sted
København
Pris
650 kr. (konferencen er gratis for medlemmer af Netværk for Privat-Offentlige Bysamarbejder). Prisen dækker forplejning gennem dagen.
Kursusdato
Tilmeldingsfrist
2. september 2019