Engageret og erfaren planlægger

Vil du være med til at gøre en forskel i Frederikshavn Kommune og være en del af et team, der lige nu blandt andet arbejder med byudvikling og byomdannelse, turismerelatererede projekter, bevaringsværdige bygninger i Skagen, kulturmiljøer i Sæby, havneudvidelser og større maritime projekter, samt ferie/fritidsanlæg i det åbne land?

Hvis ja, så er du måske vores nye kollega i Plan og Udvikling i Center for Teknik og Miljø. Vi søger en erfaren og engageret planlægger, da en af vores planlæggere har søgt nye udfordringer i organisationen.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer pr. uge med placering på Rådhuset i Frederikshavn. Tiltrædelse 1. maj 2020 eller snarest muligt.

Du skal have de fornødne kompetencer til selvstændigt at tilrettelægge og lede planprocesser, inddrage interessenter og varetage facilitering af møder, afveje hensyn og skrive politiske indstillinger mv. Du skal kunne se dig selv arbejde i en politisk styret organisation.

Vi ønsker os en kollega med solid erfaring indenfor planlægning, der kan lide bredden af arbejdet med forskellige lokalplaner, helhedsplaner og evt. kommuneplan, og som kan varetage større planlægningsopgaver med projektlederansvar.

Du skal være mere teamplayer end individualist. Vi lægger stor vægt på gode samarbejdsevner i teamet og afdelingen, samt evnen til at arbejde på tværs af fagligheder og teams. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være god til struktur samt kunne overholde deadlines.
 

Frederikshavn Kommune
Kontaktperson
Henrik Stage
Ansøgningsfrist
Københavns Kommune
Ansøgningsfrist:
Frederikssund Kommune
Ansøgningsfrist:
Hvidovre Kommune
Ansøgningsfrist: