Studentermedhjælper til Team Mobilitet i Økonomiforvaltningen

Som studentermedhjælper vil du få en række opgaver relateret til Team Mobilitets ansvarsområde. Opgaverne kan især omhandle databehandling, talbearbejdning, GIS og opdatering af hjemmesider og mere generelt hjælp til borgerhenvendelser og administrativt arbejde. Studentermedhjælpere i Team Mobilitet kommer tæt på vores mange projekter og får derved kendskab til arbejdet med udviklingsprojekter i landets hovedstad. Du vil blive en del af teamets daglige arbejde og kollegaskab.

Du får et afvekslende og udfordrende studenterjob, hvor du har mulighed for at omsætte teori til praksis og får faglig og personlig udvikling – alt sammen i sager, der er højt på den politiske dagsorden.

Vi forventer, at du er studerende inden for en relevant akademisk uddannelse, interesserer dig for trafik og byudvikling og kan bidrage med kompetencer indenfor de beskrevne opgaver. Samtidig lægger vi vægt på, at du er god til skriftlig og mundtlig kommunikation, og at du kan arbejde selvstændigt. Det er desuden vigtigt for os, at du har mulighed for at være i stillingen i mindst et år og gerne længere, da en del af opgaveløsningen forudsætter en vis kompetenceudvikling, der kun kan opnås over tid.

Københavns Kommune
Kontaktperson
Jacob Lundgaard
Ansøgningsfrist
Rudersdal Kommune
Ansøgningsfrist:
Guldborgsund Kommune
Ansøgningsfrist:
Horsens Kommune
Ansøgningsfrist:
Aabenraa Kommune
Ansøgningsfrist:
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Svendborg Kommune
Ansøgningsfrist:
Gladsaxe Kommune
Ansøgningsfrist:
Struer Kommune
Ansøgningsfrist: