Udviklingskonsulent til landdistriktsudvikling

Har du lysten til at stå i spidsen for kommunens arbejde med landdistriktsudvikling? Og er du god til både projektudvikling, projektstyring, koordinering, og at omsætte tanker og ord til konkrete planer og handling? Så er det sikkert lige dig, vi leder efter - og vi håber, at du vil læse videre:

I teamet Ekstern Udvikling i Viden & Strategi søger vi en ny medarbejder som udviklingskonsulent til landdistriktsområdet. Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen, som vi ønsker besat fra 1. december 2020.

Hvis det er dig, vi skal ansætte, er det vigtigt, at du som person kan arbejde selvstændigt, herunder strukturere og prioritere i opgaver. Det er samtidig vigtigt, at du kan lide at samarbejde med andre om opgaver og er en god kommunikator og samarbejdspartner. Samtidig stiller jobbet krav om, at du skal have gode implementeringsevner, da opgaverne i høj grad også handler om at bidrage til, at gode ideer kan blive omsat til gode indsatser. Du skal trives med en hverdag med mange forskelligartede og skiftende opgaver, som kræver overblik, koordinering og prioritering – og ofte i samarbejde med andre. Samtidig skal du være indstillet på, at der vil være jævnlige aftenmøder, da det i høj grad er frivillige, som du arbejder sammen med. Du kan forvente 2-4 aftenmøder pr. måned med tilsvarende afspadsering på andre tider.

Ringkøbing-Skjern Kommune
Kontaktperson
Lotte Finnerup
Ansøgningsfrist
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Københavns Kommune
Ansøgningsfrist:
Gribskov Kommune
Ansøgningsfrist:
Holbæk Kommune
Ansøgningsfrist:
Viborg Kommune
Ansøgningsfrist:
Esbjerg Kommune
Ansøgningsfrist: