Erfaren generalist med samfundsvidenskabelig eller byplanfaglig baggrund til Områdefornyelsen i København

Områdefornyelserne er forankret i Teknik- og Miljøforvaltningen og arbejder med at løfte Københavns udsatte byområder gennem en helhedsorienteret indsats, der kombinerer fysiske, sociale og kulturelle projekter. Der gennemføres i øjeblikket syv midlertidige områdefornyelser i København, der hver administrerer et budget på 30-80 mio. kr. og arbejder tværfagligt og innovativt med at løfte et kvarter i tæt dialog med lokale beboere, brugere og interessenter samt kommunens øvrige forvaltninger. Til at løse den opgave, har områdefornyelserne et sekretariat med tre-otte medarbejdere, der fysisk er placeret i den bydel, områdefornyelsen foregår i.

Stillingen er i det centrale områdefornyelsesteam på Islands Brygge, der arbejder med udvikling, strategi, koordinering, understøttelse, evaluering og kommunikation på tværs af de lokalt placerede områdefornyelser.

Som generalist i områdefornyelsesteamet har du ansvar for at drive og gennemføre udviklingsopgaver i samarbejde med dine kolleger i teamet og i områdefornyelserne. Din dagligdag vil ligeledes være præget af løbende ad hoc-opgaver, der skal løses i høj kvalitet og ofte med korte deadlines. Det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat og befinder dig godt i et dynamisk arbejdsmiljø med mange og skiftende bolde i luften. Du skal ligeledes være godt tilpas med en meget netværksbaseret arbejdsform med stor daglig kontakt til områdefornyelserne, men også til resten af Teknik- og Miljøforvaltningen, kommunens øvrige forvaltninger og til eksterne aktører, der også indgår i den samlede opgaveløsning. 

Københavns Kommune
Kontaktperson
Niels Hansen
Ansøgningsfrist
Københavns Kommune
Ansøgningsfrist:
Skive Kommune
Ansøgningsfrist:
Ringkøbing-Skjern Kommune
Ansøgningsfrist:
Herlev Kommune
Ansøgningsfrist:
Frederiksberg Kommune
Ansøgningsfrist:
Fredensborg Kommune
Ansøgningsfrist:
Greve Kommune
Ansøgningsfrist:
Aabenraa Kommune
Ansøgningsfrist:
Vordingborg Kommune
Ansøgningsfrist:
Greve Kommune
Ansøgningsfrist:
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist: