Erfaren byplanlægger til udvikling af byer og landsbyer

I Lejre Kommune planlægger vi for det gode og bæredygtige liv på landet i 49 byer og landsbyer tæt på storbyen. Vi tænker naturen ind i alt, understøtter fællesskaber og skaber frirum til initiativ. Hos os er borgerne, politikerne og embedsmænd tæt på hinanden, og vi nytænker samspillet mellem hovedstaden og livet på landet.

Så kan du lave fysiske planer, der afkoder de lokale behov og kvaliteter og succesfyldt afbalancerer forskellige hensyn? Kan du arbejde systematisk med projekter, så borgernes og virksomhedernes forventning indfris – også selv om der sker forstyrrelser undervejs? Vil du være med til at bygge den moderne landsby med kvalitet i centrum? Så er du måske vores nye planlægger. 

Til at begynde med vil du primært komme til at arbejde med lokalplanlægning af spændende nye bæredygtige bofællesskaber, bolig- og erhvervsprojekter m.m. Du vil også indgå i afdelingens øvrige opgaver med kommuneplanlægning, køb og salg af grunde, by- og landsbyudvikling, energiplanlægning m.m. Og der dukker helt sikker spændende projekter som du kan deltage i hen ad vejen, for vi oplever en stigende interesse for at være med i det vi gør her i Lejre.

Lejre Kommune
Kontaktperson
Niels Rolf Jacobsen
Ansøgningsfrist
Rudersdal Kommune
Ansøgningsfrist:
Guldborgsund Kommune
Ansøgningsfrist:
Horsens Kommune
Ansøgningsfrist:
Aabenraa Kommune
Ansøgningsfrist:
Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist:
Svendborg Kommune
Ansøgningsfrist:
Gladsaxe Kommune
Ansøgningsfrist:
Struer Kommune
Ansøgningsfrist: