Byplanlægger

Byplanlægger til spændende byudviklingsopgaver i Frederikssund

Frederikssund Kommune er i vækst og Byrådets ambitionsniveau i forhold til byomdannelse, ny byudvikling og udvikling af landområder er højt. Vi søger derfor en byplanlægger, som gerne vil arbejde med lokalplanlægning, der understøtter den overordnede mål og visioner for kommunens udvikling.

Som byplanlægger er du tovholderen, der sikrer fremdrift og kommunikation igennem planprocessen og byudviklingsprojekterne.

Vi har mange spændende opgaver med fysisk planlægning som omdrejningspunkt. Vi skal bl.a. videreudvikle vores store udviklingsprojekt Vinge, helhedsplanlægge, byfortætte og byudvikle i Frederikssund, Slangerup, Skibby og Jægerspris. Derudover skal vi sikre fremdrift i en masse spændende strategiopgaver, herunder arbejdet med kommunens ambitiøse mål for bosætning og klimaindsats. Vi søger derfor en fagligt stærk kollega gerne med erfaring fra lignende stilling, der kan være med til at præge udviklingen i en spændende kommune med plads til både bolig- og erhvervsudvikling i smukke grønne og blå omgivelser – Fjordlandet.

Frederikssund Kommune
Kontaktperson
Linda Sønderskov
Ansøgningsfrist
Herning Kommune
Ansøgningsfrist:
Hjørring Kommune
Ansøgningsfrist:
Frederikssund Kommune
Ansøgningsfrist: