Byplanlægger med ben i næsen og mod på store udfordringer søges

Har du lyst til et nyt job i en kommune, hvor vi skal sikre verdens bedste hverdag, og hvor udviklingen går stærkt, uden at vi går på kompromis med kvaliteten? Har du lyst til at arbejde med udvikling af nye byer og byrum, så har vi stillingen til dig.

Egedal Kommune tilbyder en stilling som planlægger i en afdeling, som har et højt fagligt miljø samt et sundt og velfungerende samarbejde. Plangruppen er en del af afdelingen Byplan og Byggesag (ca. 20 medarbejdere) og varetager opgaver inden for strategisk planlægning, kommune- og lokalplanlægning, byudvikling af nye bydele, omdannelse og fortætning i de eksisterende byer og udvikling af vores landsbyer, samt en lang række andre opgaver. Herudover arbejder afdelingen med udvikling i det åbne land, fredninger, landzoneadministration og miljøvurdering.

Kommunen arbejder ud fra visionen om at være verdens bedste arbejdsplads, hvor alle opgaver løses i en kommunalpolitisk kontekst og i tæt dialog med borgere, foreninger, erhvervsliv og mange andre interessenter samt på tværs af kommunens øvrige afdelinger.

Vi søger en erfaren planlægger, som har flere års erfaring med og lyst til at varetage større og mindre planlægningsopgaver med projektledelsesansvar for byudviklingsprojekter, lokalplanlægning og sagsbehandling.

Du skal have forståelse for politiske processer og være god til at få borgere og andre interessenter med i et frugtbart samarbejde. Vi lægger desuden vægt på gode samarbejdsevner internt i organisationen og evnen til at bidrage til en god hverdag på arbejdspladsen. Erfaring med planloven og arkitektfaglig baggrund er en forudsætning.

Egedal Kommune
Kontaktperson
Jana Eger Schrøder
Ansøgningsfrist
Herning Kommune
Ansøgningsfrist:
Hjørring Kommune
Ansøgningsfrist:
Frederikssund Kommune
Ansøgningsfrist: