Afdelingsleder til Planområdet

Favner du udvikling af by og land, og evner du at facilitere samarbejde der virker? Så har du nu en spændende mulighed, som rummer både strategisk og operationel planlægning samt nærværende ledelse.

Vi har stort fokus på vækst og udvikling, og har derfor brug for en dygtig leder til planafdelingen. Planområdet er en del af Teknik og Klima, som for nyligt har gennemgået en spændende omorganisering, hvor ledelseslagene blev udvidet med henblik på at skabe de bedste rammer for nærværende ledelse. Vi har en afdeling, hvor vi støtter og udfordrer hinanden med blik for god opgaveløsning og hvor vi ser udviklingsmuligheder. Vi er optaget af vækstdagsordenen, og det er politikerne også – faktisk så meget at de har tilført ressourcer til planområdet i det netop vedtagne budgetforlig.

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del at en udviklingsproces, hvor du i høj grad kan sætte dit fingeraftryk på både en organisatorisk udvikling og den fysiske udvikling af vores kommune. I Haderslev Kommune er vi meget optaget af at skabe vækst, og du får en enestående mulighed for at præge og udvikle i samspil med øverste ledelse og andre spændende interessenter.
Vi er stærkt motiveret af god opgaveløsning og at lykkes, og når vi lykkes, er de fordi vi vil hinanden. Du bliver en del af en ledergruppe, hvor vi supplerer hinanden godt og værdsætter, at vi ikke er ens. Og du bliver en del af en forvaltning, hvor tværgående samarbejde ikke bare er et hurra-ord, men derimod daglig praksis.
Udover ovenstående får du rig mulighed for at udvikle dig som person og som leder, og hvis du ikke allerede har en lederuddannelse, får du den ved os.

Haderslev Kommune
Kontaktperson
Kent Skovfoged
Ansøgningsfrist
Sorø Kommune
Ansøgningsfrist:
Albertslund Kommune
Ansøgningsfrist:
Horsens Kommune
Ansøgningsfrist:
Faxe Kommune
Ansøgningsfrist:
Skive Kommune
Ansøgningsfrist:
Sorø Kommune
Ansøgningsfrist:
Assens Kommune
Ansøgningsfrist:
Lolland Kommune
Ansøgningsfrist:
Lolland Kommune
Ansøgningsfrist:
Rebild Kommune
Ansøgningsfrist:
Hedensted Kommune
Ansøgningsfrist: