Enhedsleder for plan, byg & miljø

Vil du som enhedsleder for Plan, Byg & Miljø i Albertslund Kommune være med til at sikre udviklingen i en af landets mest ambitiøse kommuner, hvor ambitionen er en vækst på 10.000 borgere over de næste ti år? En kommune med en stærk identitet og en stolthed over at være forgangskommune inden for den grønne dagsorden og byudvikling - og med yderligere store visionære byudviklingsprojekter på programmet.

Du bliver leder for 23 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, og du får som enhedsleder for Plan, Byg & Miljø en central rolle i den planmæssige udvikling af Albertslund Kommune. Du får også ansvaret for drift og myndighed på området, og dit samarbejde kommer til at foregå bredt i kommunen, tæt på det politiske niveau, borgere og sammen med developers og andre store eksterne aktører. Som enhedsleder kommer du til at være helt tæt på beslutningerne, og får også et nært samarbejde med direktøren for By, Kultur, Miljø & Beskæftigelse, hvor du er med til at forankre byudviklingen i det politiske rum.

Du bliver ansat i en nyoprettet stilling, som følge af en organisationsændring, hvor Plan, Byg & Miljø nu er én enhed bestående af fem teams. Sammenlægning bliver effektueret, når du tiltræder stillingen som den nye enhedsleder. Du får her mulighed for at demonstrere dine evner i at lede meget forskellige og stærke fagligheder, implementere organisationsforandringer og bidrage til vækst på den helt store klinge.

Du har erfaring med planområdet, ledelseserfaring og erfaring fra en politisk styret organisation. Du er god til det strategiske arbejde, motiveret for udvikling, drift og myndighed, brænder for ledelse, og er en dygtig personaleleder.

Albertslund Kommune
Kontaktperson
Marie Guldborg
Ansøgningsfrist
Sorø Kommune
Ansøgningsfrist:
Albertslund Kommune
Ansøgningsfrist:
Horsens Kommune
Ansøgningsfrist:
Faxe Kommune
Ansøgningsfrist:
Skive Kommune
Ansøgningsfrist:
Sorø Kommune
Ansøgningsfrist:
Assens Kommune
Ansøgningsfrist:
Lolland Kommune
Ansøgningsfrist:
Lolland Kommune
Ansøgningsfrist:
Rebild Kommune
Ansøgningsfrist:
Hedensted Kommune
Ansøgningsfrist: