Byplanlægger til projektansættelse

I Greve Kommune skaber vi rum for det gode liv - tæt på storbyen, tættere på naturen. Har du lyst til at være med på rejsen og præge den fysiske udvikling af kommunen? Så er jobbet som byplanlægger noget for dig.

Greve Kommune skal udvikle sig i de kommende år. Det skal i høj grad ske ved at omdanne små og større områder i den eksisterende by. I Planteamet er det vores opgave at sikre, at det sker med respekt for de kvaliteter kommunen allerede rummer, og med blik for de muligheder, som åbner sig, når vi laver om på den planlagte by. Vi har fået nye opgaver og er derfor blevet opnormeret i Planteamet, så vi kan blive udvidet med endnu en engageret kollega, som kan bidrage aktivt med forskellige typer af opgaver inden for planområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og selvom vi har travlt, lægger vi vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Som byplanlægger kommer du til at arbejde med både små og større byudviklingsopgaver, hvor du får en bred berøringsflade ud i organisationen, alt fra specialiserede fagområder til de forskellige ledelsesniveauer.

I planteamet er vi optaget af, at den politiske retning fra planstrategien tænkes ind i alle lo­kalplaner og beslutninger om større ændringer af byen, så vi sikrer, at hver lokalplan giver sit bidrag til byudviklingen. Vi har fokus på, at vores lokalplaner afvejer og koordinerer de mange hensyn der er, både lokalt og på et mere overordnet niveau, samt sikrer helhed.

Greve Kommune
Kontaktperson
Camilla Pødenphandt
Ansøgningsfrist
Odsherred Kommune
Ansøgningsfrist:
Kolding Kommune
Ansøgningsfrist:
Halsnæs Kommune
Ansøgningsfrist:
Esbjerg Kommune
Ansøgningsfrist: