Plan09s opsamling

Den sidste publikation fra Plan09 er udgivet, og er en opsamling på tre og et halvt års arbejde.

Udvikling af plankultur - 27 kommunale eksempler (pdf 9MB) er udgivet, og udsendt til kommuner , konsulenter, uddannelsesinstitutioner og andre i "branchen".

Indholdet er erfaringer, resultater og viden om Plan09s 27 eksempelprojekter samt sekretariatets øvrige aktiviteter fra 2006-2009.

"Opslagsværket" er tænkt som et sted, hvor du hurtigt danner dig et overblik. Kan du li' hvad du læser, så søg videre på hjemmesiden, hvor projekter og aktiviteter (hovedsageligt omtalt under Inspiration) er udførligt beskrevet med rapporter, illustrationer, meninger og erfaringer.

 

Publikationen kan rekvireres hos  frem til 21. december 2009, og så længe lager haves. Herefter kan den downloades (pdf 9MB). 

Dedikerede planlæggere i 27 kommunale eksempelprojekter eksperimenterede for åbent tæppe. I publikationen og på hjemmesiden videregiver de ærligt erfaringer, selvkritik og efterrationaliseringer. Stor tak til kommuner for samarbejdet, og for at lukke os med ind i værkstedet. Læs det, der interesserer dig, når det er aktuelt og relevant for dig. Men husk også at tage kontakt til de "erfaringsramte", der kan fortælle meget mere.

Plan09.dk pakkes, lukkes og overføres som database til Dansk Byplanlaboratorium, hvor den vil være tilgængelig senest den 18. januar 2010 på adressen: www.byplanlab.dk/plan09

Skrevet af:

14.12.09

Til toppen Print Send til en ven
Miljøministeriet Realdania