Projektlederens opskrift til bredere ejerskab

Her kan du læse om hvordan projektlederen vil udbrede kendskabet og ejerskabet til projektet blandt de kommunale embedsmænd

Et bredt ejerskab er afgørende i den videre planlægning

Vi vil forsøge at udbrede kendskabet til projektet og udvikle en fælles holdning til hvordan de motorvejsnære omgivelser skal planlægges og forvaltes. Fra nu af, vil meget af planlægningen foregå som lokalplanlægning, og derfor er det vigtigt at de projektgrupper, der udarbejder en lokalplan kender og kan arbejde med de typologier, der er udviklet for de enkelte motorvejsnære omgivelser.

Tema-eftermiddage skal udbrede ejerskabet

Den interne formidling sker på særlige tema-eftermiddage, hvor alle planlæggere og byggesagsbehandlere deltager.

Første tema-eftermiddag var i forsommeren, og blev en succes. Konsulenten fra Møller og Grønborg lavede et oplæg om projektet, og der var lagt op til efterfølgende debat. Der var stor diskussionslyst, og der har efterfølgende været fokus på typologiudviklingen og hvordan denne bruges fremover i vores daglige arbejde med planlægningen.  

I august måned har vi endnu en tema-eftermiddag om projekt ”Mellemland”, hvor vi sammen skal ud og se det igangværende og kommende anlægsarbejde af motorvejen. Vi vil blive vist rundt af en medarbejder fra Vejdirektoratet der til dagligt arbejder med detailprojekteringen af motorvejen. 

Skrevet af:

03.08.09

Til toppen Print Send til en ven
Miljøministeriet Realdania