Samspil mellem planlæggere og politikere

Uden politisk retning -> ingen plan, og uden plan -> ingen politisk retning. Planlægning og politik går hånd i hånd og er hinandens forudsætninger. Plan09 har sat fokus på et område der trods lang tids opmærksomhed stadigt rummer masser af udfordringer.

 

Her på siden kan du finde resultaterne fra interview, og telefonrundspørge. Desuden vil der efterhånden blive suppleret med artikler mv. der har med samspillet mellem planlæggere og politikere at gøre.

Politikerne giver topkarakter til planlæggerne

  MEGAFON har for Plan09 spurgt  borgmestre, udvalgsformænd og kommunalpolitikere om deres holdninger til kommuneplanen, til deres brug af kommuneplanen og til planlæggernes indsats. Politikerne giver kommuneplan og planlæggerne topkarakterer. Her kan du læse mere om undersøgelsen .

Gode råd fra politikerne

I vores interviews med politikerne har vi modtaget en del gode råd til både planlæggere og andre politikere i forhold til at etablere et godt samspil mellem planlæggere og politikere. Her finder du dels 10 gode råd fra vores telefonrundspørge til byrådspolitikere i danmark og dels uddrag af 4 af vores interviews med politikere fra kommuner med et godt samspil.

Plan09s eksempelprojekt om digitale kommuneplaner

Skrevet af:

09.07.09

Til toppen Print Send til en ven
Miljøministeriet Realdania