Netværk

Søger du info og viden om Planmesse09, KompetenceNetværk eller materiale fra Plan09s netværksaktiviteter, så er du endt det rette sted.

Planmesse09

Alt om det sidste store Plan09-seminar. Gør dig klar til at opsøge viden og dyrke netværk d. 5. maj i Valby på Planmesse09.

KompetenceNetværket - opdateret juli 2009

Kommuner har defineret deres kompetencer og er klar til dele deres erfaringer og viden med andre. Tøv ikke med at kontakte dem, - Skab dig et overblik over hvem, der er med i kompetenceNetværket og giv lyd, hvis du mener din kommune har kompetence andre kan nyde godt af.

Erfaringer med fire store byudviklingsprojekter

4 kommuner har i samarbejde med Plan09 udvekslet erfaringer om planlægning af store byudviklingsområder.

Plan- & budgetnetværket

Bliv klogere på hvordan planlægningen knyttes tættere på den økonomiske styring i kommunerne i  plan- & budgetnetværket.

Seminarrække om byernes planlægning

Der er ikke planlagt flere møder i netværket, men læs materialet fra tidligere møder i seminarrækken om  byernes planlægning om bl.a. bymønster og detailhandel.

Netværk om det åbne land

Netværket om  det åbne land har handlet om igangsættelse af kommuneplanlægning, analyser og retningslinjer. Der er ikke planlagt flere møder i netværet. Men læs materiale og opsamlinger fra tidligere møder.

Netværk om byomdannelse

Netværk om  byomdannelse med
værdistigninger og midlertidighed på dagsordenen. Der er ikke planlagt flere møder i netværet. Men læs materiale og opsamlinger fra tidligere møder.

Det elektroniske netværk

Alle landets 98 kommuner har tilmeldt sig Det elektroniske netværk. Netværket drives af Plan09 sammen med Dansk Byplanlaboratorium.

 

Plan09s eksempelprojekt om digitale kommuneplaner

Skrevet af:

08.12.09

Til toppen Print Send til en ven
Miljøministeriet Realdania