EnglishKontakt

Chef i Teknik og Miljø for Planafdelingen

Holstebro Kommune

Kan du engagere dygtige medarbejdere, omsætte planlovgivningen i meningsfulde løsninger og gå foran i udviklingen i Holstebro kommune?

- så er du måske den visionære og udviklingsorienterede chef, vi søger til at stå i spidsen for vores planafdeling. Vi har brug for en dygtig chef, som

  • kan udvikle og integrere strategiske og fysiske planer i bred forstand
  • kan sikre en effektiv og løsningsorienteret behandling af planopgaver i tæt samarbejde med omverdenen.
  • sammen med chefgruppen vil gå forrest og praktisere tværgående samarbejde, når det er bedst.
Kontaktperson: 
Anders Debel
Ansøgningsfrist: 
24. okt. 2018

2 erfarne byplanlæggere

Ringsted Kommune

Vores dygtige byplan-team har brug for nye kolleger. Byrådet har spændende visioner for Ringsted og kommunen er i vækst, både med hensyn til erhvervsudvikling og nye boligområder. Vi har derfor mange projekter og vi mangler dig til at være med til at føre dem ud i livet sammen med et team, der brænder for Ringsted Kommune. 

Vi har brug for 2 nye kollegaer, der kan lave lokalplaner fra dag éet. Det ene job er på fuldtid 37 timer om ugen og det andet på ca. 30/32 timer om ugen

Kontaktperson: 
Maria Engsig Østergaard
Ansøgningsfrist: 
31. okt. 2018

Medarbejder til Vej- og Parkområdet

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at påvirke udviklingen af kommunens veje og grønne områder og bidrage til, at politik bliver omsat til handling internt i organisationen og hos vores samarbejdspartnere, så har vi brug for dig! 

Vi får flere og nye opgaver, og har derfor brug for at styrke vores organisation. Stillingen er nyoprettet og du får derfor rig mulighed for at påvirke indholdet i stillingen. Vi kan tilbyde dig en hverdag med mulighed for udvikling og skiftende arbejdsopgaver i en ambitiøs organisation, med fokus på at sikre attraktive rammer for brugerne af kommunens offentlige rum.
 

Kontaktperson: 
Thomas Eglin
Ansøgningsfrist: 
08. nov. 2018

Centerchef til By og Landskab

Frederikssund Kommune

Du er en strategisk leder med stærke formidlingsevner, du har indgående erfaring med at drive store projekter på politisk og strategisk plan og har et godt netværk. Du har politisk tæft, er resultatorienteret og værdsætter udfordrende opgaver, der kræver samarbejde med mange forskellige interessenter. 

Frederikssund Kommune søger ny Centerchef for By og Landskab med tiltrædelse 1. januar 2019. 

Kontaktperson: 
Kristian Nabe-Nielsen
Ansøgningsfrist: 
29. okt. 2018

Landsskabsarkitekt

Rødovre Kommune

Park og Naturafdelingen søger en landskabsarkitekt til bl.a. at varetage projektlederrollen i forbindelse med anlægsarbejder.

Park- og Naturafdelingen i Teknisk Forvaltning står for anlæg og drift på alle de kommunale arealer, herunder idrætsanlæg, børneinstitutioner, skoler, plejehjem plus alle parker, naturområder og vandløb i kommunen. Rødovre er i en rivende udvikling, som kræver kontinuerlig byudvikling i kommunen. Store arealer omdannes, så vi kan skabe attraktive bæredygtige løsninger for de mange, som gerne vil bosætte sig i Rødovre. 

Kontaktperson: 
Lise Rørbæk Barsøe
Ansøgningsfrist: 
22. okt. 2018

Arkitekt til Plan & Miljø

Struer Kommune

I Struer Kommune har vi fuld gang i byudviklingen, og vi mangler en på holdet. Sammen med engagerede og dygtige kolleger skal du være med til at styrke erhvervslivet, bosætningen og turismen i kommunen. Udviklingen sker med udgangspunkt i Lydens By, som tager afsæt i kommunens DNA.

Har du ambitioner om at udfolde dine faglige kompetencer, udfordre og præge byudviklingen i Lydens By? Har du lyst til at være del af en kommune med åbne vidder, højt til loftet, en flad organisering og korte beslutningsveje. Så er det dig, som vi mangler i vores Center for Plan og Miljø!

Kontaktperson: 
John Patuel Hansen
Ansøgningsfrist: 
01. nov. 2018

Byplanlægger til Plan og Erhverv

Lyngby-Taarbæk Kommune

Vi har med Vidensbystrategi målrettet kommunens ønske om at være en vidensby med et levende universitetsmiljø kombineret med en stor andel af handel og videnstunge erhverv. Det er lykkedes rigtig godt. Vi har samtidig også et stort fokus på at værne om vores fantastiske natur og fine byområder med god og alsidig arkitektur. Vi leder efter endnu en dygtig medarbejder, der kan hjælpe os med at løfte opgaven.

Vi søger en erfaren byplanlægger til et stærkt hold af planlæggere. Du skal kende planloven og have god erfaring med især lokalplanlægning, men også udarbejdelse af kommuneplantillæg og miljøvurderinger. 

Kontaktperson: 
Eva-Louisa Wenzel
Ansøgningsfrist: 
22. okt. 2018

Byplanlægger til By, Erhverv og Kultur

Herning Kommune

Vi har gang i mange spændende projekter i Herning Kommune. Omdannelsen af den nuværende sygehusgrund centralt i Herning og et nyt byområde ved det kommende Regionshospital Gødstrup er to af de større projekter, vi arbejder med. Derudover har vi mange lokalplanopgaver, der venter på at bliver udført. Derfor søger vi en medarbejder med erfaring i først og fremmest lokalplanlægning.

Vi kan garantere, at du får mange interessante opgaver, og du bliver en del af et spændende fagligt miljø – også på tværs i By, Erhverv og Kultur og i kommunens øvrige forvaltninger.

Kontaktperson: 
Lisbeth Andresen
Ansøgningsfrist: 
01. nov. 2018

2-årig projektansættelse og barselsvikariat som lokalplanlægger

Stevns Kommune

Stevns Kommune er i vækst og det sætter gang i en positiv by og arealudvikling. Vi har derfor travlt med at udarbejde en lang række lokalplaner. Vores ene lokalplanlægger Liv går på barsel fra 1. februar 2019. Vi søger derfor en planlægger fra 1. januar 2019 til hendes stilling.

Vi tilbyder et spændende, selvstændigt og udfordrende job i en speciel kommune. Der vil blive mulighed for deltagelse i mange forskellige typer opgaver og projekter. Vi er et fagligt stærkt team med erfarne kollegaer og et godt arbejdsmiljø. Der er mange opgaver, men der er også meget elastik.

Kontaktperson: 
Birgitte J. T. K. Nielsen
Ansøgningsfrist: 
04. nov. 2018