EnglishKontakt

Genopslag - Arkitekt/Byplanlægger til Planafdeling i Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq

Da vi har travlt søger vi en engageret kollega til spændende opgaver.

Som arkitekt / planlægger i kommunen får du et enestående kendskab til en kompleks og mangfoldig kommune. Kommunen rummer bosteder med kun 70 indbyggere til hovedstaden Nuuk med dets pulserende liv og vækst.

Som arkitekt / planlægger i Kommuneqarfik Sermersooqs planafdeling vil dine primære arbejdsopgaver være, at udarbejde kommuneplantillæg(lokalplaner).

Læs det fulde jobopslag på grønlandsk

Kontaktperson: 
Byplanchef Bilo Høegh Stigsen
Ansøgningsfrist: 
28. apr. 2017

Byplanfaglig specialkonsulent til Plan og Udviklingf

Roskilde Kommune

Roskilde Kommune er i vækst, og vi har søsat en masse spændende og ambitiøse byudviklingsprojekter. Derfor søger vi en specialkonsulent til Plan og Udvikling, som er omdrejningspunkt i kommunens arbejde med strategisk byudvikling.

Lige nu har vi gang i en lang række store udviklingsprojekter og byomdannelsesprojekter i og omkring Roskilde parallelt med, at vi arbejder med at realisere en unik og kreativ bydel på Musicon.

Kontaktperson: 
Planchef Dorthe Harbo Andersen
Ansøgningsfrist: 
28. apr. 2017

Specialkonsulent til planlægning og gennemførelse af anlægsprojekter, Veje og Grønne Områder

Roskilde Kommune

Roskilde Kommune er i vækst, og vi har søsat mange spændende og ambitiøse byudviklingsprojekter. Det kræver medarbejderressourcer, og vi har derfor fået tilført ressourcer og omprioriteret, så vi er klar til at få 7 nye kollegaer på holdet.

Vi søger en specialkonsulent med en bred og solid erfaring med interessentinddragelse og dialog med såvel borgere som planlæggere, projekterende rådgivere og entreprenører. Vi forventer, at du kender til og kan jonglere med fagets værktøjer, og at du ser tværfagligt samarbejde som en styrke. 

Kontaktperson: 
Chefkonsulent Jeremy Dennis
Ansøgningsfrist: 
05. maj. 2017

Adjunktur i landskabsarkitektur

Arkitektskolen Aarhus

Arkitektskolen Aarhus ønsker at styrke landskabsarkitekturen fra design af byrum og havekunst til landskabsplanlægning.

Vi søger en profil med stærke landskabsarkitektoniske kompetencer og relevant forsknings/udviklingserfaring.

Vi forventer, at du brænder for landskabsarkitekturens aktuelle spørgsmål og udfordringer og kan bidrage til at udvikle området til gavn for arkitektfagets praksis, forskning og undervisning.

Kontaktperson: 
Professor Tom Nielsen
Ansøgningsfrist: 
08. maj. 2017

Direktør der brænder for by- og miljøudvikling

Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune søger en ny direktør til By- og Miljøforvaltningen, der kan udnytte kommunens frontposition til at skabe nye standarder for den kommunale opgaveløsning – ikke bare i Gladsaxe Kommune, men som en aktiv partner i en region i vækst.

En direktør, der kan gå i spidsen for den fortsatte udvikling af en høj bykvalitet med vægt på grøn satsning og høj velfærd.

Kontaktperson: 
Kommunaldirektør Bo Rasmussen
Ansøgningsfrist: 
11. maj. 2017

Ishøj Kommune søger teknik- og miljødirektør

Ishøj Kommune

Ishøj Kommune er på udkig efter en ny direktør, som kan stille skarpt på udviklingsmuligheder og være med til at skabe en moderne organisation, der er let på fødderne Ishøj Kommune er i rivende udvikling og søger nu en erfaren og nytænkende direktør for teknik- og miljøområdet.

Du skal både kunne tænke strategisk og visionært og være klar til at tage gummistøvlerne på, når det er påkrævet.

Kontaktperson: 
Kommunaldirektør Kåre Svarre Jakobsen,
Ansøgningsfrist: 
08. maj. 2017

Landzone-/landskabsmedarbejder

Skanderborg Kommune

Landzone-/Landskabsmedarbejder til Danmark smukkeste og mest landskabelig varierede kommune
 
Åben Land gruppen, der er en del af afdelingen Byg og Ejendom, søger en medarbejder til en fast fuldtidsstilling på landzoneområdet fra den 1. august 2017.
 
Skanderborg Kommunes varierede landskab med store terrænvariationer, sø- og skovområder beskyttet af mange fredninger gør stillingen som landzone-/landskabsmedarbejder til et spændende job med afvekslende opgaver. 

Kontaktperson: 
Funktionsleder Torben L. Nielsen
Ansøgningsfrist: 
14. maj. 2017

Planlægger søges til Planlægning og natur

Norddjurs Kommune

Brænder du for planlægning og vil du være vores nye kollega i afdelingen for Plan og natur?
Vi har travlt med en lang række planlægnings- og udviklingsopgaver og har fået en ledig stol, derfor søger vi nu endnu en erfaren planlægger.

Har du lyst til at arbejde i et alsidigt og tværfagligt miljø med en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor vi sammen får en travl hverdag til at fungere, samtidig med at der er plads til et godt grin?

Kontaktperson: 
Hanne Broe
Ansøgningsfrist: 
28. apr. 2017

Plan- og Miljøafdelingen søger sagsbehandlere til Team Landbrug

Thisted Kommune

Plan- og Miljøafdelingen søger en sagsbehandler og en barselsvikar til Team Landbrug. Team Landbrug varetager en bred vifte af landbrugsopgaver, herunder udarbejdelse af miljøgodkendelser, anmeldelser og tilsyn.

Team Landbrug består af seks medarbejdere og indgår i Natur- og Miljøsektionen, hvor der i alt er 26 engagerede medarbejdere. Plan- og Miljøafdelingen udgøres af Natur- og Miljøsektionen samt Plan- og Byggesektionen.

Kontaktperson: 
Landbrugssagsbehandler Olaf Kjær Kristensen
Ansøgningsfrist: 
02. maj. 2017

Billund Kommune søger planchef

Billund Kommune

Ingen stillinger i Danmark er magen til stillingen som fagchef for Plan i Billund Kommune. Kommunestørrelsen indikerer nemlig en opgave, der slet ikke matcher den udvikling Billund Kommune er inde i.  

Ja – selvfølgelig er det også den stille og rolige udvikling af kommune- og lokalplaner. Imødekommende af borgernes og erhvervslivets behov, fleksibelt og behovsbestemt. 

Kontaktperson: 
Direktør Jørgen Rye
Ansøgningsfrist: 
02. maj. 2017