EnglishKontakt

Kommuneplanlægger

Stevns Kommune

Der sker rigtig meget på planområdet i Stevns Kommune – flere har fået øjnene op for at bo og leve på Stevns, Stevns Klint er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, det nye supersygehus og transportcenter i Køge udvikler sig med nye arbejdspladser til følge, og den kommende København-Ringsted bane gør det lettere at pendle mellem Stevns og København.

Det er alt sammen noget, som har en direkte afsmitning på mange spændende opgaver på planområdet, så hvis du drømmer om en karriere indenfor planområdet, så er Stevns Kommune det rette sted at være kommuneplanlægger.

Kontaktperson: 
Centerchef Annette Lisa Kjær
Ansøgningsfrist: 
28. nov. 2017

Projektleder til klimatilpasning

Orbicon

Er du erfaren projektleder med sans for forretning, så har du her mulighed for at blive en vigtig del af vores forretningsområde, med dygtige kollegaer indenfor klimatilpasnings- og byudviklingsområdet.

Vi vægter kunden, faglig udvikling og daglig trivsel højt, vi er på forkant, vi er frontløbere og specialister og vi går forrest i markedet. Vi arbejder ofte i teams og vi arbejder for et klart fælles mål, hvor alle bidrager og inspirerer hinanden.
 

Kontaktperson: 
Carsten O. Rosted Petersen
Ansøgningsfrist: 
30. nov. 2017

Byplanlægning og myndighedsplanlægning

Orbicon

Er du byplanlægger, og har du betydelig erfaring med myndighedsplaner (bl.a. lokalplaner), så har du her mulighed for at blive en vigtig del af vores forretningsområde med dygtige kollegaer indenfor klimatilpasnings- og byudviklingsområdet. Vi vægter kunden, faglig udvikling og daglig trivsel højt.

Vi er på forkant, vi er frontløbere og specialister, og vi går forrest i markedet. Vi arbejder ofte i teams, og vi arbejder for et klart fælles mål, hvor alle bidrager og inspirerer hinanden.

Kontaktperson: 
Carsten O. Rosted Petersen
Ansøgningsfrist: 
30. nov. 2017

Praktikant med interesse for verdensmål og planlov til KL's kontor for Teknik og Miljø

Kommunernes Landsforening

Nu har du chancen for at blive en del af KL's indsats med verdensmålene – og være med, når KL arbejder for god implementering af ny planlov i kommunerne.

Som praktikant i KL’s kontor for Teknik og Miljø får du stiftet bekendtskab med kommunernes arbejde inden for teknik- og miljøområdet, og hvordan KL som interesseorganisation varetager områderne. 

Kontaktperson: 
Birthe Rytter Hansen
Ansøgningsfrist: 
03. dec. 2017

Erfaren ingeniør eller arkitekt med speciale i projekter for den almene boligsektor

Rambøll

Har du erfaring med gennemførelse af LBF-støttede renoveringsprojekter, beboerinddragelse, tilstandsvurderinger og fysiske helhedsplaner til de almene boligorganisationer? Hvis ja, så er du måske det nye medlem i landets stærkeste team på området!

Der har gennem de seneste år været et stort fokus på renovering af den danske boligsektor, og der er blevet investeret store summer heri. På Rambølls Fredericiakontor har vi opbygget en spidskompetence inden for renovering af det almene boligbyggeri, og det er inde for netop dette område vi søger at styrke os yderligere med din ekspertise.

Kontaktperson: 
Afdelingsleder Bo Thomsen
Ansøgningsfrist: 
31. dec. 2017

To arkitekter med sans for byudvikling og arkitektonisk merværdi

Vejle Kommune

Vi arbejder med fremtidens Vejle – skal du være med?   

Vejle Kommune oplever en stærk vækst og en positiv tilflytning til Vejle by, de mindre byer og resten af kommunen. Nye bydele skyder op, og nye byrum, bygninger og andre spændende projekter står på spring. Vejle er den første kommune i Danmark, der lancerede en arkitekturpolitik. Arkitektur betyder noget. Arkitektur gør en forskel. I Vejle Kommune oplever vi, at arkitektur skaber merværdi.  

Kontaktperson: 
Teamkoordinator Camilla Jørgensen
Ansøgningsfrist: 
14. dec. 2017

Byplanlægger til Teknik & Miljø

Vejle Kommune

Vi søger en ny kollega til en stilling som byplanlægger i Planafdelingen i Teknik & Miljø. 

Hvis du vil til Vejle, finder du et af Danmarks dejligste steder at bo og et arbejds- og friluftsliv fuldt af muligheder. Vejle Kommune har en årlig befolkningstilvækst på mere end 1.000 indbyggere, og der er adgang til ca. 500.000 arbejdspladser inden for en times kørsel. 

I Plan udarbejder vi blandt andet kommune- og lokalplaner og byudviklingsplaner. Vi er også i gang med landskabskortlægning og deltager i en række spændende projekter, der knytter sig til fysisk planlægning. 

Kontaktperson: 
Afdelingschef Henrik Børsting Aagaard
Ansøgningsfrist: 
06. dec. 2017

Bygningskonstruktør, Arkitekt eller lign.

Gladsaxe Kommune

Ejendomscenteret søger en bygningsfaglig person, der får ansvar for opbygning og vedligeholdelse af data og tegningsgrundlag i vore systemer til forvaltning og drift af kommunens ejendomme.
 
Det handler især om stamdata, bygnings- og rumarealer og arealanvendelse mv med afsæt i 3-D modeller af bygningerne.
  
Der vil blive lagt vægt på, at ansøgeren er dygtig til at tænke i systematiske og strukturerede løsninger. Det er endvidere vigtigt, at ansøgeren har forståelse for hvordan gode og velstrukturerede data kan understøtte mange forskellige anvendelser i den kommunale organisation.

Kontaktperson: 
Ejendomschef Henrick Villemoes Poulsen
Ansøgningsfrist: 
01. dec. 2017