EnglishKontakt

Projektmedarbejder til Ren By

Aarhus Kommune

Aldrig er der blevet henkastet mere affald end i disse år. Det generer i bylivet, i vandet og i skove, og det går ud over os alle – borgere, erhvervsdrivende, miljø og dyreliv. FN har med sine verdensmål sat fokus på bæredygtige byer. Det mål arbejder vi også for i Aarhus Kommune, og i 2019 kick-starter vi et helt nyt samarbejde mellem kommune og forskellige aktører i byen, for at gøre Aarhus til Nordens Reneste By. Samtidig har vi et ønske om i højere grad at engagere borgerne i at udvikle og tage del i løsninger.

Vi har brug for flere kræfter. Vi søger derfor en projektmedarbejder, der skal arbejde for at skabe en renere by, i samarbejde med projektlederen og en lang række interessenter.

Kontaktperson: 
Lone Bak Kirk
Ansøgningsfrist: 
01. apr. 2019

By- og lokalplanlæggere

COWI

Vi har gang i en række spændende byudviklings- og byomdannelsesprojekter. Derfor søger vi to erfarne by- og lokalplanlæggere til vores kontorer i Aarhus og Vejle – kunne det være interessant for dig?

Du vil blive involveret i udviklingen af området inden for byudvikling og byomdannelse og blive en del af et stærkt fagligt team. Et team der yderligere er forstærket af, at Danmarks største arkitektfirma Arkitema Architects er blevet del af COWI-gruppen. Vores kunder er en bred vifte af private udviklere, offentlige myndigheder og bygherrer i Danmark og udlandet. Vores mål er at skabe værdi for vores kunder og gøre en forskel i vores samfund.

Kontaktperson: 
Jesper Bredgaard
Ansøgningsfrist: 
01. apr. 2019

Udviklings- og proceskonsulent

Brøndby Kommune

For særligt at styrke arbejdet med vores politisk højt prioriterende udviklingsprojekter søger Teknik- og Miljøforvaltningen en konsulent, der har udvikling og processtøtte som spidskompetencer.
 
Vil du være med til at omsætte politiske mål til konkrete handlinger, der skaber værdi for borgerne? Vil du understøtte vores anlægsprojekter og udviklingsprojekter i Brøndby Kommune, hvor vi har et tæt samspil mellem det politiske niveau og Brøndbys borgere? Brænder du for at udtænke gode processer, der giver ejerskab? Hvis ja, så har vi et job til dig.

Kontaktperson: 
Casper Toftholm
Ansøgningsfrist: 
29. mar. 2019

Projektleder til bæredygtig byudvikling

Guldborgsund Kommune

Vil du være vores projektleder på omdannelsen af 2 erhvervshavne i Nykøbing F. og Stubbekøbing til nye bydele med udgangspunkt i FNs verdensmål for bæredygtig udvikling? Kan du hjælpe os med at få de rette tilladelser fra statslige myndigheder til en helt ny bydel (Nykøbing Ø) i farvandet mellem Falster og Lolland? Så har vi den perfekte stilling til dig.

Vi slår en ny stilling op i team Land & By i Center for Teknik og Miljø. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med projektdirektøren for byudvikling og teamlederen i Land & By samt mange andre interne afdelinger og centre.

Kontaktperson: 
Ole Jakobsen
Ansøgningsfrist: 
12. apr. 2019

Teamleder til vej- og trafikområdet

Faaborg-Midtfyn Kommune

Har du erfaring med anlægsprojekter, og har du ledelseserfaring eller ønsker at prøve kræfter med ledelse af et team? Ønsker du at få ting til at lykkes og indfri forventningerne hos interessenterne i et projekt? Så vil dette job i Fyns geografisk største kommune med 1.200 km veje og fokus på at få 3.000 nye borgere inden 2025 lige være noget for dig.

Som Teamleder på Vejkontoret i Faaborg-Midtfyn Kommune vil du få ansvaret for 12 medarbejdere fordelt på 3 teams: anlæg, drift og myndighed. Teamet indgår i afdelingen Natur og Trafik, som består af i alt 28 personer. 

Kontaktperson: 
Erik Bernskov
Ansøgningsfrist: 
01. apr. 2019

Erfaren og udviklingsorienteret byplanlægger

Hvidovre Kommune

Du er en erfaren byplanlægger, der har lyst til at arbejde med implementering af boligpolitikken gennem forhandling med udviklere, grundejere og beboere, udarbejdelse af lokalplaner og opfølgende dialog undervejs i byggeprocessen, så sagerne følges til dørs. Du er skarp forvaltningsretligt, er en god projektleder og kompetent indenfor myndighedsarbejdet på planområdet herunder servicering af det politiske niveau.    

Kontaktperson: 
Henrik Nielsen
Ansøgningsfrist: 
29. apr. 2019