EnglishKontakt

Planlægger til udviklingsopgaver samt kommune- og lokalplanlægning i Plan & Arkitektur

Fredericia Kommune

Vil du være med til at tegne Fredericia som en stolt og levende by i udvikling?

Så tilbyder vi dig et job i en organisation, hvor vi arbejder engageret og tværfagligt, og hvor du får mulighed for at præge udviklingen gennem forskellige planlægnings- og udviklingsopgaver.

Fredericia Kommune er inde i en spændende udvikling, hvor der lige nu planlægges for FredericiaC, den nye bydel på havnefronten, erhvervsområder i DanmarkC, nye boligområder, butikker mv. Revision af kommuneplanen foregår i samarbejdet med de øvrige kommuner i Trekantområdet, og aktuelt er vi i gang med en ny planstrategi.

Kontaktperson: 
Leder af Plan & Arkitektur Tabita Nyby
Ansøgningsfrist: 
28. feb. 2018

Arkitekt til Næstved Kommune

Næstved Kommune

Er du vores nye bygherrerådgiver, som brænder for at styre byggeprojekter gennem udbuds-, udførelses-, afleverings- og opfølgningsfaserne?
 
Næstved Kommune er inde i en rivende udvikling, og vi har travlt. Vi søger derfor en kompetent og energisk arkitekt og projektleder til vores kommende byggeprojekter af til- og ombygninger samt nybyggeri.

Team Ejendom arbejder konstant med udvikling af ejendomsområdet. Vi ønsker derfor en kollega, som er åben over for nye arbejdsgange og nye metoder til løsning af de forestående opgaver.

Kontaktperson: 
Centerchef Torben Kelm Danielsen
Ansøgningsfrist: 
23. feb. 2018

Afdelingschef til Plan og By

Horsens Kommune

Horsens kommune søger en afdelingschef til Plan og By, som vil stille sig i spidsen for en meget spændende opgave med store omdannelses- og anlægsprojekter, der skal medvirke til at udvikle kommunen og understøtte erhvervsliv og bosætning.

Vi søger en dygtig leder og stærk fagperson, der evner at skabe et respektfuldt samarbejde med de mange interessenter, og som på en god måde kan balancere kommercielle ønsker med langsigtet byplanlægning.
 

Kontaktperson: 
Jens Heslop
Ansøgningsfrist: 
01. mar. 2018

Kursus- og projektleder i Dansk Byplanlaboratorium

Dansk Byplanlaboratorium

Brænder du for fremtidens byer og landskaber og har du interesse for bynatur, landskabsudvikling og klimatilpasning? Trives du i faglige netværk og læringsmiljøer og brænder for formidling og udvikling af planlægningen?

Så er det måske dig vi leder efter til vores tværfaglige team i København

Dansk Byplanlaboratorium udvikler og formidler viden om dansk planlægning gennem kurser, konferencer, faglige netværk og projekter. Vi har et lille sekretariat, der i det daglige skal løse mange forskellige opgaver – fra praktisk mødeafholdelse, sekretariatsopgaver til faglig udvikling. 

Kontaktperson: 
Direktør Ellen Højgaard Jensen
Ansøgningsfrist: 
08. mar. 2018

Arkitekt til byudvikling i Teknik & Miljø

Vejle Kommune

Vi arbejder med fremtidens Vejle – skal du være med?   

Vejle Kommune oplever en stærk vækst og en positiv tilflytning til Vejle by, de mindre byer og resten af kommunen. Nye bydele skyder op, og nye byrum, bygninger og andre spændende projekter står på spring. Vejle er den første kommune i Danmark, der lancerede en arkitekturpolitik. Arkitektur betyder noget. Arkitektur gør en forskel. I Vejle Kommune oplever vi, at arkitektur skaber merværdi.   

Kontaktperson: 
Teamkoordinator Camilla Jørgensen
Ansøgningsfrist: 
01. mar. 2018

Byplanlægger søges til planafdeling med mange spændende projekter

Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn er en kommune i rivende udvikling. En ambitiøs udviklingsstrategi er søsat og som en udløber heraf, er der mange spændende byudviklingsprojekter. Som byplanlægger skal du arbejde med at omsætte strategien til virkelighed.

I planteamet er vi ti byplanlæggere med forskellige baggrunde. Det ser vi som en force og bruger det i vores daglige arbejde. Vi har en fælles vision om, at arbejde helhedsorienteret og sammen gøre Faaborg-Midtfyn til det bedste sted at bo.

Kontaktperson: 
Planlægger Fay Mitchell Nielsen
Ansøgningsfrist: 
06. mar. 2018

BARK søger stærk seniorrådgiver med fokus på strategisk planlægning

BARK

Brænder du for strategisk udvikling af steder, og ønsker du at skabe lokal forandring?

Vil du lave projekter og planer, som sætter retningen for fremtiden og skaber rammen for byer og landdistrikters fremtidige udvikling? Kan du sætte din faglighed i spil i et ambitiøst og tværfagligt team og bidrage til at styrke BARKs faglige tilgang og produkter? Så er du måske den seniorrådgiver, vi søger.

Kontaktperson: 
Direktør Sara Line Bohn
Ansøgningsfrist: 
05. mar. 2018

Studentermedhjælper til Copenhagen Solutions Lab

Københavns Kommune

Vil du være med til at udvikle den intelligente og grønne by? Københavns Kommune søger en studentermedhjælper inden for smart city.  

København vil være en af Europas smarteste byer, og for at opnå det skal vi arbejde tæt sammen med private virksomheder, universiteter og alle kommunens forvaltninger. For at understøtte dette mål søger vi så hurtigt som muligt en stærk studenterprofil, som frem til udgangen af 2018 vil arbejde med at få data og teknologi til at gå hånd i hånd med byudvikling.  

Kontaktperson: 
Marius Sylvestersen
Ansøgningsfrist: 
27. feb. 2018

Genopslag: Leder til Byplanafdelingen

Rødovre Kommune

Vi søger en erfaren og faglig dygtig afdelingsleder, der kan styre og inspirere en afdeling med en meget spændende og udfordrende opgaveportefølje.

Byudviklingen i Rødovre kører i højt tempo. Mange søger boliger og arbejdspladser i Rødovre. Der er stort politisk fokus på vores bys udvikling, og vi har store byomdannelsesprojekter i gang. Kommunen er den tredje tættest befolkede kommune i Danmark, og vi regner pt. med en forøgelse af befolkningen på 20 – 25 % i løbet af de næste 10 år. Vil du være en af de vigtige spillere i denne proces - er stillingen som leder af vores byplanafdeling sikkert noget for dig.

Kontaktperson: 
Stadsarkitekt Bjarne Rieckmann
Ansøgningsfrist: 
07. mar. 2018

Planchef til Brøndby Kommune

Brøndby Kommune

Brøndbys puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne kiler og Strandparken med havet og indsøerne.
 
Når vores planlagte byudviklingsprojekter bliver en realitet, spår vi, at Brøndby om fire år er vokset med mere end tusinde borgere fra de godt 35.500, vi er i dag. Det er blandt andet til vores spændende udviklingsprojekter, at vi søger en strategisk,helhedstænkende og visionær chef til Planafdelingen i Teknisk Forvaltning. 

Kontaktperson: 
Casper Toftholm
Ansøgningsfrist: 
18. mar. 2018

Vi søger en Projektleder, der kan samle og drive et byudviklingsprojekt

Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune har gang i store byudviklingsprojekter og vi har flere på vej. Vi har derfor brug for en dygtig projektleder til at videreføre arbejdet med en strategisk helhedsplan for bymidten i Humlebæk.
 
Humlebæk - kulturby ved vandet. Sådan lyder overskriften for de pejlemærker, Byrådet har sat for den kommende udvikling af byen. Vores ambition er blandt andet at skabe en lokal byudvikling af Humlebæk bymidte med kulturen som omdrejningspunkt samt grundejere, investorer, butiksliv og borgere som aktive medspillere.

Kontaktperson: 
Teamleder Lise Kongsgaard
Ansøgningsfrist: 
07. mar. 2018

Planlægger til Plan- og Byggeafdelingen

Høje-Taastrup Kommune

Vi søger en erfaren og engageret planmedarbejder, der kan hjælpe os i den daglige drift med udarbejdelse af lokalplaner, landzoneadministration og plansager i almindelighed.
 
Opgaverne vil være varierede, men især udarbejdelse af lokalplaner vil fylde meget i de kommende år. Vi har indført nye arbejdsgange for at reducere sagsbehandlingstiden, fastholde og udvikle vores medarbejdere, øge brugertilfredsheden og skabe større videns- og kompetencedeling. De daglige sager bliver visiteret og fordelt i et team, som alle på skift deltager i. 

Kontaktperson: 
Plan- og Byggechef, Jens Bo Svendsen
Ansøgningsfrist: 
12. mar. 2018

Projektleder til planlægning af by og land

Morsø Kommune

Vil du være med til skabe innovative planløsninger og udvikle Nykøbing, landsbyerne og det åbne land på Mors, hvor borgeren og den gode løsning er i centrum? Så er du måske Morsø Kommunes nye projektleder til Planområdet. 

Du kommer til at indgå i en faggruppe med en stærk faglig sammensætning, hvor borgeren og den professionelle opgaveløsning samt den faglige udvikling er i centrum. 

 

Kontaktperson: 
Ann-Sophie Øberg
Ansøgningsfrist: 
28. feb. 2018