EnglishKontakt

Projektleder til udviklingsopgaver hos enheden Bynatur, Center for Driftsudvikling

Københavns Kommune


Center for Driftsudvikling i Byens Drift, Teknik- og Miljøforvaltningen, søger en projektleder, som kan stå for udviklingsopgaver i Amager Strandpark, samt varetage projektledelsen af udviklingsplaner for parker og naturområder.

Teknik- og Miljøforvaltningen og serviceområdet Byens Drift har gennemgået en større forandringsproces det seneste år, der skal skabe rammerne for, at vi sammen kan udvikle det gode udeliv med mulighed for at skabe værdifulde relationer. En del af dette arbejde består i ansvaret for at udvikle byens parker og naturområder.

Kontaktperson: 
Enhedschef Jens Ole Juul
Ansøgningsfrist: 
25. feb. 2017

Planlægger til kommune med vokseværk

Køge Kommune

Køge Kommune står midt i en rivende udvikling, hvor alle, både kommune, stat, region og private, ønsker at bygge i og omkring Køge. Det gælder Køge Kyst-projekterne, Køge Nord Station, Universitetshospital, PostNord og motorvejsudvidelse foruden en lang række mindre bygge- og anlægsprojekter.

Denne udvikling kræver planlægning, så vi får skabt kvalitet i byudviklingen, og så vi i mange år fremover kan fortsætte med at udbygge Køge til et regionalt kraftcenter. Allerede nu fortæller vores befolkningsprognose, at der meget vel kan bo 10.000 flere borgere i kommunen om 10-12 år.

Kontaktperson: 
Teamleder Anders Mosbæk Nielsen
Ansøgningsfrist: 
06. mar. 2017

Byplanlægger til Team Plan og Byg

Struer Kommune

Har du lyst til nye spændende udfordringer i en frisk Limfjordskommune med mulighed for en alsidig opgaveportefølje og faglige udfordringer – så er stillingen som byplanlægger i Struer Kommune måske noget for dig.

Plangruppen søger en ny kollega, der primært skal arbejde med kommune- og lokalplanlægning men også være parat til at indgå i gruppens øvrige opgaveløsning. Vi er pt. fire medarbejdere - du bliver den femte. Plangruppen er en del af Team Plan og Byg.

Kontaktperson: 
Centerchef for Plan- og Miljø John Patuel Hansen
Ansøgningsfrist: 
06. mar. 2017