EnglishKontakt

Ingeniør til Trafikteamet

Næstved Kommune

Du skal stå i spidsen for planlægning af anlægsprojekter samt projektledelse af de enkelte projekter til glæde for såvel borgere, politikere, entreprenører, rådgivere, erhvervsliv og andre interessenter. Antallet af anlægsprojekter som du får ansvaret for kan variere fra år til år, men du skal forvente, at der gennemføres omtrent 10 til 15 projekter med en anlægsøkonomi pr. projekt i spændet fra ca. 100.000 til ca. 1-2 mil. kr. Desuden vil der være en del opgaver i form af råskitser og overordnede budgetforslag til præsentation på Teknisk Udvalg.

Kontaktperson: 
Anders Østergaard Hansen
Ansøgningsfrist: 
22. jun. 2018

Byggesagsbehandler

Gladsaxe Kommune

Har du lyst til at hjælpe vores borgere og virksomheder med at få deres byggerier godkendt. Kan du samtidig sikre at arkitektur, sikkerhed og anden lovgivning er opfyldt, så skal du sende os en ansøgning.

I Gladsaxe er god sagsbehandling, med en god service og dialog med borgere og virksomheder, i højsædet.
Vi udvikler løbende vores måde at arbejde på, så vi er effektive og har en kort sagsbehandlingstid. Vi lægger vægt på at se processerne fra brugerens synsvinkel, og vi har en dialogbaseret og inddragende tilgang til opgaverne. 

Kontaktperson: 
Anja Munch Harbo
Ansøgningsfrist: 
29. jun. 2018

Medarbejder til vej- og trafikområdet

Gribskov Kommune

Er du interesseret i veje og trafik? Kan du få penge, teknik og jura til gå op i en højere enhed? Er du en stærk kommunikator med sans for service? Så vil vi gerne have dig som ny kollega i Gribskov Kommune.

Tydelighed, ordentlighed og service er nøgleord for dig. Du trives i en hverdag med mange bolde i luften. Du søger og giver sparring med kollegerne i løsning af opgaverne. Du kan se humoren i hverdagen og kan prioritere, når der er travlt.

Kontaktperson: 
Vibeke Meno
Ansøgningsfrist: 
01. aug. 2018