EnglishKontakt

Byplanlæggere søges til nyoprettede stillinger ved Planafdelingen, Center for Byudvikling og Mobilitet

Aarhus Kommune

Vil du være med til at udvikle Aarhus?

Aarhus er i en rivende og spændende udvikling. Derfor har Teknik og Miljø brug for endnu flere ambitiøse og innovative kolleger til planlægning af byens udvikling.

Flere og flere borgere og virksomheder har lyst til at bo og etablere sig i Aarhus Kommune. Derfor vokser behovet for både nybyggeri og omdannelse af allerede eksisterende by. Det øger kravene til, hvordan vi planlægger udviklingen af allerede tæt bebygget by.

 

Kontaktperson: 
Planchef Anne Schmidt Andersen
Ansøgningsfrist: 
04. aug. 2017

Aarhus Kommune søger to trafikplanlæggere til Mobilitetsafdelingen i Center for Byudvikling og Mobilitet

Aarhus Kommune

Aarhus er i en rivende og spændende udvikling. Derfor har Teknik og Miljø brug for endnu flere ambitiøse og innovative kolleger til planlægning af byens udvikling

Flere og flere borgere og virksomheder har lyst til at bo og etablere sig i Aarhus Kommune. Derfor vokser behovet for både nybyggeri og omdannelse af allerede eksisterende by. Det øger kravene til, hvordan vi planlægger udviklingen af allerede tæt bebygget by. Derfor søger Center for Byudvikling og Mobilitet dygtige kolleger til den vigtige, spændende og komplekse planlægning og udvikling af Aarhus.

Kontaktperson: 
Mobilitetschef Susanne Krawack
Ansøgningsfrist: 
04. aug. 2017

Student til grafiske opgaver m.m.

Dansk Byplanlaboratorium

Er du vores nye studentermedhjælp?

Vores dygtige husgrafiker/studentermedhjælp har valgt at hellige sig studiet og derfor søger vi en afløser. Som studentermedhjælp hos Dansk Byplanlaboratorium arbejder du i spændende omgivelser med en blandet faggruppe og en anden studentermedhjælp.

Arbejdsopgaver:
Den største og vigtigste opgave er at layoute magasinet Byplan Nyt, som udkommer fire gange årligt. Derudover vil der være forefaldende layout-opgaver og praktiske opgaver, såsom deltagelse i udvalgte konferencer, hjælp til mødeafvikling, kopiering og referatskrivning osv.

Kontaktperson: 
Michael Nørgård
Ansøgningsfrist: 
15. aug. 2017

Årstiderne Arkitekter søger Byplanpraktikant

Årstiderne Arkitekter

Vil du være byplanpraktikant hos én af Danmarks største arkitektvirksomheder?

Som byplanpraktikant hos Årstiderne Arkitekter i Silkeborg kommer du til at arbejde i et uformelt og godt arbejdsmiljø med 260 kollegaer fordelt i Silkeborg, Herning, København, Aarhus, Göteborg, Oslo og Nesbyen.

Årstiderne Arkitekters Byplan & Landskabsafdeling er en velfungerende afdeling, som varetager både selvstændige opgaver samt opgaver, der udføres i tæt samarbejde med tegnestuens øvrige afdelinger. 

Kontaktperson: 
-
Ansøgningsfrist: 
30. sep. 2017