Er du til levende byplanlægning i Helsingør?

Helsingør Kommune/Bylab

Vi har brug for dig der vil drible med bolden i et team, som vil dig - og hvor vi hjælper hinanden til at blive gode sammen. Vi lægger vægt på at læring både sker i praksis, men også gennem kurser og anden kompetenceudvikling.

Vi har mange kvaliteter at tage udgangspunkt i, når vi byudvikler. Vi har en rig og unik kulturarv; store sammenhængende naturområder; kystbyer og landsbyer; skove, søer og det åbne land. Når du står af på stationen i Helsingør, ser du som det første Kronborg, der er Unesco verdensarv. Du er samtidig midt i en af Nordens bedst bevarede og levende bykerner, fyldt med butikker og mennesker som bor og arbejder hér i en by, der summer af liv.

Helsingør Kommune/Bylab
ByLab er Helsingør Kommunes spydspids for byplanlægning, geodata og almene boliger. Vi har ansvaret for kommunens strategiske og fysiske byplanlægning, og har brug for flere hænder i vores team. Vi søger derfor flere nye kolleger til vores byudviklingsteam.
Kontaktperson
Poul Hvidberg-Hansen
Ansøgningsfrist
Odense Kommune
At være chef i By- og Kulturforvaltningen i Odense giver mulighed for - og stiller krav til – at du med høj faglighed og god ledelse kan drive den fortsatte udv
Ansøgningsfrist:
Københavns Universitet
Professor of History and Theory of Landscape Architecture and Urbanism Department of Geosciences and Natural Resource Management Faculty of Science
Ansøgningsfrist: