Behandling af persondata

Behandling af persondata

Dansk Byplanlaboratorium tilstræber at behandle så få personoplysninger om dig, som muligt, ligesom vi kun behandler personoplysninger om dig, hvis behandlingen er nødvendig, sagligt begrundet og proportionel. Vi registrerer og behandler som udgangspunkt kun de almindelige, ikke-følsomme personoplysninger om dig, som du selv giver os. Dette er oplysningerne i din tilmelding til vores kurser, nyhedsbrev eller som abonnent på vores blad Byplan Nyt

Almindelige oplysninger

Kursustilmelding
Ved kursustilmelding bedes om accept af brug af navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Oplysningerne benyttes udelukkende i forbindelse med det aktuelle kursus og slettes efter 15 måneder.

Adressedatabase
Adressedatabasen består af tilskudsgivernes offentlige adresser, af repræsentantskab, bestyrelse og dem, der aktivt har tilmeldt sig vores tilbud om kursusprogrammer. Der udsendes kursusprogrammer og der er mulighed for at framelde sig.

Nyhedsbreve
Nyhedsbreve udsendes via mailchimp. Der er sket en aktiv tilmelding og der er mulighed for at framelde sig hver gang der udsendes nyhedsbrev.

Byplan Nyt
Byplan Nyt udsendes til abonnenter 4 gange årligt. Der er tilmelding via hjemmesiden og det er gratis. Tilmelding sker via hjemmesiden. Afmelding er mulig.

Personlige oplysninger

Ansøgninger
Jobansøgninger indeholder personlige oplysninger. De slettes 3 måneder efter en nyansættelse.

Surveys
1 til 2 gange om året gennemfører Byplanlaboratoriet surveys gennem surveymonkey. Her vil der blive indhentet eksplicit tilladelse til at bruge data og de skal slettes igen efter 15 måneder.

Afmelding og flytning af data

Det er muligt at få slettet dine data ved henvendelse til hovedadressen.

Dataansvarlig og procedure ved datanedbrud

Dansk Byplanlaboratorium er dataansvarlig. Direktør Tina Saaby er kontaktperson. Ved datanedbrud (hacking eller menneskelige fejl) anmeldes det straks til datatilsynet.