Chef for Byudvikling i By- og Kulturforvaltningen

Odense Kommune

Både som leder og fagperson tilbyder stillingen betydelige muligheder for udvikling; ledelsesmæssigt, fagligt og personligt. Hver dag kommer du til at indgå i samarbejde og udvikling med mange fagligt højtkvalificerede og ambitiøse medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere.

Odense Kommune
At være chef i By- og Kulturforvaltningen i Odense giver mulighed for - og stiller krav til – at du med høj faglighed og god ledelse kan drive den fortsatte udvikling i en progressiv kommune med markant høje ambitioner for udviklingen af byen.
Kontaktperson
Jan Kjeldsmark
Ansøgningsfrist
Dansk Byplanlaboratorium
Er du en mester i at holde hovedet koldt, arbejde struktureret og jonglere mange opgaver samtidig? Har du et stærkt servicegen og møder verden med et smil?
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
Vi søger en mobilitetsplanlægger/trafikplanlægger, som skal være med til at udvikle Odense til en klimaneutral og mere levende by.
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
At være chef i By- og Kulturforvaltningen i Odense giver mulighed for - og stiller krav til – at du med høj faglighed og god ledelse kan drive den fortsatte udv
Ansøgningsfrist:
Københavns Universitet
Professor of History and Theory of Landscape Architecture and Urbanism Department of Geosciences and Natural Resource Management Faculty of Science
Ansøgningsfrist: