Leder til Plan og GIS

Vil du være med til at præge udviklingen, og sætte fokus på vækst med kvalitet i en af landets mest naturrige kommuner, med ambitiøse byudviklingsprojekter, aktive lokalsamfund og etengageret erhvervsliv.- Så er du måske vores nye leder af planområdet.

Du har en relevant akademisk baggrund f.eks. som planlægger med et stærkt greb om det forvaltningsmæssige eller som jurist. Du har ideelt suppleret din uddannelse med en lederuddannelse.

Vi forudsætter, at du har erfaring fra en politisk ledet organisation, gerne offentlig, og at du har indgående erfaring inden for planlovgivning. Du skal have en oprigtig nysgerrighed på GIS, plandata og digitaliseringsområdet.

Du er en stærk faglig og visionær leder eller ledertalent, som kan favne ledelsesopgaven ud fra et strategisk perspektiv, såvel som et operationelt perspektiv, hvor du også kan tilbyde medarbejderne faglig sparring uden at overtage opgaven.

Det er vigtigt, at du er udviklingsorienteret og nytænkende uden at miste fokus på driften. Du skal have handlekraft som leder og kunne agere i krydsfeltet mellem borgere/virksomheder, politikere og god
forvaltning. Du skal kunne skabe overblik i en travl hverdag og fastholde og videreudvikle et professionelt arbejdsmiljø, som er præget af åbenhed, engagement, ejerskab og anerkendelse.

Gribskov Kommune
Kontaktperson
Søren Korsholm
Ansøgningsfrist
Gribskov Kommune
Ansøgningsfrist:
Esbjerg Kommune
Ansøgningsfrist:
Hedensted Kommune
Ansøgningsfrist:
Brønderslev Kommune
Ansøgningsfrist: