Strategisk kommuneplanlægger til Teknik- og Miljø

Vi søger en kommuneplanlægger, der skal stå i spidsen for kommuneplan 2025-37. Du får det overordnede ansvar for planen og alt det, der skal til på vejen der hen. Vi har et rart arbejdsmiljø, flextids-ordning, mulighed for hjemmearbejde. Nu mangler vi bare dig!

Det går godt på Lolland! Lollands internationale placering er midt i Europa, midt i en Femern Bælt Region i hastig udvikling og initiativet Nakskov 2030, som er et partnerskab mellem Realdania, A.P. Møller Fonden og Lolland Kommune, præger dagligt vores arbejde. Vi har rygende travlt med at udvikle Lolland.
I teamet arbejder vi med kommuneplanlægning, lokalplanlægning, myndighedsbehandling og korttegning. Vi indgår også i en lang række tværfaglige udviklingsprojekter om blandt andet Nakskov 2030, Turismeudvikling på sydkysten, byfornyelses- og områdefornyelsesprojekter, Kommuneplan og Femern Bælt forbindelsen.

Du vil komme til at indgå i et team på 12 ambitiøse kolleger samt en teamleder. Vi har et stærkt team, der er bredt sammensat på både alder og faglighed.
Vi har netop afsluttet arbejdet med kommuneplan 2021-33. Vi søger en kommuneplanlægger, der skal stå i spidsen for kommuneplan 2025-37. Du får det overordnede ansvar for planen og alt det, der skal til på vejen der hen.

Du vil skulle indgå i arbejdet med planstrategien og du vil skulle arbejde med kommuneplantillæg og idefaser. Du vil også skulle stå i spidsen for en lang række analyser, redegørelse og strategiske projekter, som skal indgå i kommuneplanen på sigt. Og deltage i tværgående planstrategiske opgaver som boligstrategi, turismestrategi og erhvervsstrategi.
Det er et job, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig og påvirke indholdet, alt efter interesse og kompetencer.

Lolland Kommune
Kontaktperson
Gry Mylov
Ansøgningsfrist
Odsherred Kommune
Ansøgningsfrist:
Kolding Kommune
Ansøgningsfrist:
Halsnæs Kommune
Ansøgningsfrist:
Esbjerg Kommune
Ansøgningsfrist: