Byplanlægger til bæredygtig lokalplanlægning - Barselsvikariat

Skanderborg Kommune søger en barselsvikar til lokalplanlægning, som gennem arbejdet med planerne skal være med til at realisere Byrådets vision ”Mennesker møder mennesker – i Danmarks smukkeste kommune”. Visionen forpligter os til at tænke bæredygtigt og strategisk i lokalplanlægningen – i tæt dialog med bygherrer og borgere.

Vi søger en barselsvikar til lokalplanlægning, som har lyst til at arbejde med lokalplaner af forskellig type og kompleksitet. Afhængigt af dine erfaringer og interesser vil du få mulighed for at arbejde med små og store lokalplaner i byerne og i landskabet – f.eks. boliger, erhverv, institutioner og vedvarende energianlæg.

Skanderborg Kommune
Kontaktperson
Afdelingsleder Esben Obeling på telefon 87 94 77 17
Ansøgningsfrist
Kolding Kommune
Kolding kommune rummer mange kvaliteter, og der er gang i en masse spændende projekter som omdanner og udvikler byerne, det byggede miljø og samspillet mellem l
Ansøgningsfrist:
Gribskov Kommune
Vil du være med til at få Kongernes Nordsjælland til at være et endnu bedre sted at leve og arbejde?
Ansøgningsfrist:
Frederiksberg Kommune
Ansøgningsfrist:
Ringsted Kommune
Har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil i en kommune med spændende byudviklingsprojekter og en ambitiøs klimadagsorden?
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
Vil du være med til at præge Odenses byudvikling?
Ansøgningsfrist:
Slagelse Kommune
Vil du være med til at udvikle Slagelse Kommune, som et attraktivt sted at leve, bo, arbejde, drive erhverv og investere i?
Ansøgningsfrist:
Slagelse Kommune
Kunne du tænke dig at bruge din viden i et job, hvor du i høj grad kan se den positive effekt af din indsats?
Ansøgningsfrist: