Vil du dele din viden om Business og Bykvalitet?

Vil du dele din viden om Business og Bykvalitet?

Så kan du søge om at deltage med en stand på byplanmødets messe i Fredericia torsdag den 5. oktober 2017.

Byplanmødets Messe bliver mødets dynamiske omdrejningspunkt, hvor du har muligheden for at netværke, vise og afprøve dine ideer, metoder, projekter eller lignende.

På årets byplanmøde vil vi undersøge, hvordan vi planlægger for og med erhvervslivet nu og i fremtiden. Hvad efterspørges, og hvordan kan kommuner bruge nye former for samarbejde til at skabe øget bykvalitet?  
… det er her du kommer ind i billedet.

Hent ansøgningsskema

Beskriv hvad du gerne vil præsentere, og hvordan din stand kan være med til at bidrage til at understøtte Byplanmødets hovedtema om Business og Bykvalitet.

Se foromtale til årets byplanmøde i Fredericia

Praktiske oplysninger:

Vi skal være i foyeren på Fredericia Teater, og pladsen er trang, så hver stand får ca. 2-3 kvadratmeter at råde over. Vi leverer adgang til strøm, trådløs internetforbindelse og et højt café bord med en hvid dug. Alle øvrige elementer medbringer, opstiller og nedtager standholderne selv.

Din stand skal være åben for alle byplanmødets deltagere i en udvidet kaffepause torsdag morgen, i frokostpausen samt torsdag eftermiddag fra ca. 14.40-14.30 og igen fra ca. 15.00 til 15.30.

For kommuner og institutioner, der er tilskudsgivere til Dansk Byplanlaboratorium i 2016, er en stand gratis og giver adgang for 2 personer til deltagelse i hele byplanmødet.

En stand på messen koster 11.000,- kr. for tilskudsgivende virksomheder og giver adgang for 2 personer til deltagelse i hele byplanmødet.

Ikke-tilskudsgivende virksomheder, kommuner og institutioner betaler 14.700,- kr. for en stand med adgang for 2 deltagere i hele byplanmødet.

Hent ansøgningsskema

Har du spørgsmål, så send en mail til Marianne Bendixen på mb@byplanlab.dk

Vi skal have din ansøgning senest fredag den 21. april 2017.