Byens vildt grønne gulv!

Fortorvshaven, Elzelina van Melle og Laura Parsons, 2020. Foto Torben Dam

Byens vildt grønne gulv!

Hvordan balancerer vi biodiversitet med andre arealbehov som klimatilpasning, sundhed og udfoldelsesmuligheder? Hvordan skaber vi den nødvendige kontinuitet i planlægningen, der kan sikre biodiversitet i de danske byer?

Det kan du finde ud af, når konferencen Byens Vildt Grønne Gulv 2024 byder på 3 timer med viden, debat og internationalt udsyn med biodiversiteten i fokus!

Et af svarene er i følge CONCITOs rapport ’Biodiversitetens betydning for fremtidens arealanvendelse’, at arealstrategier skal balancere biodiversitetsindsatsen med de andre arealbehov og suppleres af økonomiske og juridiske redskaber.  Få indsigt i rapportens hovedbudskaber på Byens Gulv 2024.

På konferencen kan du bl.a. også blive klog på Amsterdam kommunes banebrydende projekt ’BiodiverCITY – a matter of vital soil’, der vender planlægningen på hovedet: I Amsterdam arbejder de integreret og helhedsorienteret med fokus på byens jord og underjordiske rum for at fremme kontinuitet og biodiversitet. Du kan også høre om, hvordan Frederiksberg Kommune integrerer bynatur i kommuneplanlægningen og identificerer afgørende tiltag for at sikre synergi.

Kom og vær en del af samtalen om at vende biodiversitetstab til fremgang! Glæd dig til en event, hvor vi deler viden, udforsker ideer og sætter retningen for bæredygtige løsninger.

Byens Vildt Grønne Gulv 2024 er arrangeret i samarbejde med Dansk Beton, Betonvareforeningen, Københavns Universitet, Danske Anlægsgartnere, Danske Landskabsarkitekter, IDA, KVT og Dansk Byplanlaboratorium.

I år byder Byens Gulv på 3 timer med viden, debat og internationalt udsyn med biodiversitet i fokus. I 2025 vender vi tilbage til det velkendte heldagsformat med både udstilling og konference.

Find programmet her

Tilmeld dig her

 

Sted
Københavns Universitet, Thorvaldsensvej 40, Frederiksberg kl. 14-17
Pris
500 kr ekskl. moms
Kursusdato
Tilmeldingsfrist
25. januar 2024 - herefter er tilmeldingen bindende