Planlægning eller kaos i det åbne land

Foto: Pil Beider Kleinschmidt

Planlægning eller kaos i det åbne land

 Puslespillet om det åbne land

Det får du på konferencen
Vi sætter fokus på planlægningens bæredygtige løsninger og bidrag til den grønne omstilling. Både det planlægningen allerede kan og det vi ville ønske den kunne.

Der er for alvor brug for samarbejde om at finde løsningerne på vores pladsproblemer i det åbne land. Natur, landbrug, skov, dyr, turisme, fritidsinteresser, drikkevand, energiproduktion… Der er så mange interesser og aktører at det også ville være komplekst med det halve. Fonden Teknologirådet slog da også det med pladsproblemerne fast, allerede for 10 år siden – i den her rapport. Men med behovet for at accelerere den grønne omstilling er presset for at finde fælles fodslaw og løsninger blevet endnu mere akut.

På konferencen stiller vi skarpt på de store udfordringer, som hele det åbne land står overfor – og ikke mindst på, hvordan planlægningens rammer er en af nøglerne til at finde løsningerne. Det helt overordnede fokus på konferencen er PLANLÆGNING og PARTNERSKABER – de to, umiddelbart mest usynlige elementer i landskabernes udvikling og transformation, men samtidig de to mest afgørende.

Konferencen er to dage spækket med den mest aktuelle viden om lovgivning og planlægning i det åbne land. Oplæg, debatter og udflugter giver dig praksiseksempler, netværk og inspiration til det store areal-puslespil og de store samarbejder i det åbne land.
 

Tid og sted 

Sæt kryds i kalenderen den 19. – 20. april 2023 – Program og lokation på vej

Kontaktperson: Anne Møller, am@byplanlab.dk, 33 17 72 78

Sted
Lokation på vej
Kursusdato