Spændende studiejob som mobilitetsplanlægger

Vi søger 2-3 initiativrige studentermedarbejdere til en bred vifte af opgaver i afdelingen for mobilitetsplanlægning. Det kan f.eks. være hjælp til evaluering af vores projekter i form af interviews og spørgeskemaundersøgelser, mindre analyse-, kommunikations- og databehandlingsopgaver eller hjælp til krydstællinger og indsamling af herreløse cykler.

Vi tilbyder et studierelevant job, hvor du deltager direkte i de opgaver kommunens trafik- og mobilitetsplanlæggere udfører. Du arbejder med alt fra planlægning, gennemførsel samt formidling og evaluering af indsatser, og du kommer til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver. Du kan også selv være med til at udvikle opgaverne og forme indholdet i jobbet.

Arbejdsmængden varierer og kan være sæsonbetinget, men ligger i gennemsnit på 8 timer om ugen. Afhængigt af opgaven vil der være mulighed for både at arbejde hjemmefra, på kontoret på Stigsborg Brygge i Nørresundby samt nogle gange i felten.

Lige nu har vi 5 studentermedarbejdere, hvoraf 2 bliver færdige til sommer, og en skal i praktik. Vi søger derfor som minimum én, der kan starte hurtigst muligt, og 1-2 der kan starte til 1. september.

Aalborg Kommune
Kontaktperson
Anne Iversen Hansen
Ansøgningsfrist
Gribskov Kommune
Ansøgningsfrist:
Esbjerg Kommune
Ansøgningsfrist:
Hedensted Kommune
Ansøgningsfrist:
Brønderslev Kommune
Ansøgningsfrist: