Afdelingsleder til Planteam

Udviklingen i Billund Kommune går meget stærkt. Verdens største legetøjsfabrikant, Jyllands ubetinget største lufthavn, Lalandia, Legoland, LEGO-House, WoW park og et generelt spirende erhvervsliv med en lang række dygtige virksomheder skaber udvikling og muligheder her i Billund Kommune, der ikke vil være der på tilsvarende niveau andre steder. 

Det sætter derfor høje krav til planlægningen internt til organisationen og eksternt i forhold til borgere og øvrige samarbejdspartnere. Det høje ambitionsniveau i vores kommune stiller samtidigt store krav til kvaliteten af det beslutningsgrundlag som udviklingsinitiativerne baseres på.

Den nye afdelingsleder vil få ansvaret for syv kompetente og dedikerede medarbejdere, der er vant til at tænke og arbejde på tværs i organisationen. Du vil indgå i ledergruppen i Teknik, Plan og Kultur sammen med områdets direktør, tre områdechefer og de øvrige afdelingsledere. Du vil ligeledes være én af to afdelingsledere i By og Plans lederteam. Du bliver leder i et team, hvor du også samtidig bevarer berøringen med de konkrete planopgaver. Du bliver således en spillende træner for afdelingen.

Vi mener, at vi har skabt attraktive rammer for en stilling, som du selv kan være med til at præge, og samtidig skabt en god platform for dig til at vise og udvikle dit ledelsesmæssige og planfaglige format. Vi forventer derfor også at du har et højt energiniveau, et planfagligt og menneskeligt format og et godt ledelsesmæssigt talent. Giv det chancen – vi lover at bidrage aktivt til at samarbejdet bliver en succes.

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse og efter forhandling med den faglige organisation.

Stillingen er fastansættelse og fuldtid.

Billund Kommune
Kontaktperson
Karen Margrethe Høj Madsen
Ansøgningsfrist
Gribskov Kommune
Ansøgningsfrist:
Esbjerg Kommune
Ansøgningsfrist:
Hedensted Kommune
Ansøgningsfrist:
Brønderslev Kommune
Ansøgningsfrist: