Afdelingsleder til team Plan & Trafik

Har du viden og faglige styrker inden for plan og trafik, motiveres du af at lede fagligt dygtige medarbejdere, og er du en nysgerrig og tillidsvækkende person? Så kunne det være dig, som vi søger til at lede vores nye team Plan & Trafik i Guldborgsund Kommune.

Team Plan & Trafik skal bl.a. arbejde med lokalplanlægning, og hvordan vi tænker mobilitet for offentlig transport, biler og cykler sammen med byplanlægningen i en kommune, hvor der er mange spændende udviklingsprojekter i gang.

Har du lederambitioner og lyst til at indgå i en ny ledergruppe, hvor vi arbejder med at se muligheder for borgerne og virksomhederne på samme tid, som vi arbejder inden for rammerne af lovgivningen. Vil du være med til at præge udviklingen af en ny myndighedsafdeling med 2 helt nye teams, som både skal samarbejde internt og på tværs af organisationen? Så skal du søge stillingen som afdelingsleder til Plan & Trafik i Center for Teknik & Miljø.
Vi har samtidig med denne stilling slået en stilling op som afdelingsleder til team Bolig & Byggesag, som er det andet af 2 nyoprettede teams for at styrke begge områder.

Nykøbing er hovedbyen i Guldborgsund Kommune og er med sine 60.000 indbyggere, fordelt på 900 km2, en af Danmarks store landkommuner. I Guldborgsund Kommune oplever vi stor vækst i byggeriet, og den fysiske forandring af vores hovedby, Nykøbing Falster, får fart på i de kommende år med en netop vedtaget helhedsplan. Private investorer ønsker at bygge boliger i gamle erhvervsområder, og corona-året 2020 har betydet en enorm opmærksomhed på, hvordan vi kan udvikle sommerhusturismen i et af Danmarks største sommerhusområder, Marielyst.

Guldborgsund Kommune
Kontaktperson
Casper Henriksen
Ansøgningsfrist
Sorø Kommune
Ansøgningsfrist:
Albertslund Kommune
Ansøgningsfrist:
Horsens Kommune
Ansøgningsfrist:
Faxe Kommune
Ansøgningsfrist:
Skive Kommune
Ansøgningsfrist:
Sorø Kommune
Ansøgningsfrist:
Assens Kommune
Ansøgningsfrist:
Lolland Kommune
Ansøgningsfrist:
Lolland Kommune
Ansøgningsfrist:
Rebild Kommune
Ansøgningsfrist:
Hedensted Kommune
Ansøgningsfrist: