Erfaren landskabsarkitekt med flair for projektledelse

Brænder du for landskabsarkitektur i en tværfaglig organisation? Så har du måske lyst til at være med på landskabsholdet hos NIRAS i Aarhus, hvor vi arbejder med bæredygtig landskabsarkitektur fra de første krøllede skitser til de sidste afgørende streger.

’Planlægning og Landskab’ i NIRAS er en landsdækkende afdeling med medarbejdere i både Allerød, Aarhus og Aalborg. Vi er inddelt i to teams; Byplanlægning og Landskabsarkitektur. Team Landskab består i dag af otte landskabsarkitekter fordelt på kontorerne i Aarhus og Allerød.

Vi har rigtig travlt for tiden og søger derfor en erfaren landskabsarkitekt til at styre vores projekter sikkert i mål. Du får mulighed for at arbejde kreativt med mange alsidige projekter i et tværfagligt miljø, hvor der er højt til loftet og plads til grin. Vi ønsker os en kollega, der tør tage ejerskab i projekterne, og som brænder for at gøre dem bygbare og samtidig har en stærk æstetisk sans

NIRAS
Kontaktperson
Rikke Gramstrup Jensen +45 4299 5489
Ansøgningsfrist
Lyngby-Taarbæk Kommune
Ansøgningsfrist:
Helsingør kommune
Ansøgningsfrist:
Egedal kommune
Ansøgningsfrist:
Roskilde kommune
Ansøgningsfrist:
Dansk Byplanlaboratorium
Ansøgningsfrist:
Mølbak
Ansøgningsfrist:
Det Kongelige Akademi
Ansøgningsfrist:
Arkitektskolen i Aarhus
Ansøgningsfrist:
Sønderborg Kommune
Ansøgningsfrist:
Skanderborg Kommune
Kunne du tænke dig at stå i spidsen for planlægning for en bæredygtig og balanceret udvikling af vores byer og lokalsamfund?
Ansøgningsfrist: