KORT- OG LANDMÅLINGSTEKNIKER​

​Er du Kort- og Landmålingstekniker, og interesserer du dig for teknisk landmåling? Ønsker du fleksibilitet i jobbet og gode arbejdsvilkår? Så har vi det rette job til dig.

Vores Landmålingsafdeling vækster, og vi søger derfor en kollega til opmålings- og afsætningsopgaver i Hovedstaden og øvrige Sjælland.

Du bliver en del af et team på 14 kollegaer, hvor samarbejde, høj faglighed og godt humør er i fokus. Vi er glade for vores chef og arbejder godt sammen på tværs af teamet. Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

​Mølbak Landinspektører A/S er en solid virksomhed med ca. 70 medarbejdere i Danmark. Vores vigtigste aktiv er en stor stab af kvalificerede og dedikerede medarbejdere, som vi tager os godt af. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår.​

Mølbak
Kontaktperson
Joakim Kaiser Lerhard på tlf.nr. 91 89 89 50
Ansøgningsfrist
Gribskov Kommune
Vil du være med til at få Kongernes Nordsjælland til at være et endnu bedre sted at leve og arbejde?
Ansøgningsfrist:
Frederiksberg Kommune
Ansøgningsfrist:
Ringsted Kommune
Har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil i en kommune med spændende byudviklingsprojekter og en ambitiøs klimadagsorden?
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
Vil du være med til at præge Odenses byudvikling?
Ansøgningsfrist:
Slagelse Kommune
Vil du være med til at udvikle Slagelse Kommune, som et attraktivt sted at leve, bo, arbejde, drive erhverv og investere i?
Ansøgningsfrist:
Slagelse Kommune
Kunne du tænke dig at bruge din viden i et job, hvor du i høj grad kan se den positive effekt af din indsats?
Ansøgningsfrist: