KORT- OG LANDMÅLINGSTEKNIKER​

​Er du Kort- og Landmålingstekniker, og interesserer du dig for teknisk landmåling? Ønsker du fleksibilitet i jobbet og gode arbejdsvilkår? Så har vi det rette job til dig.

Vores Landmålingsafdeling vækster, og vi søger derfor en kollega til opmålings- og afsætningsopgaver i Hovedstaden og øvrige Sjælland.

Du bliver en del af et team på 14 kollegaer, hvor samarbejde, høj faglighed og godt humør er i fokus. Vi er glade for vores chef og arbejder godt sammen på tværs af teamet. Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

​Mølbak Landinspektører A/S er en solid virksomhed med ca. 70 medarbejdere i Danmark. Vores vigtigste aktiv er en stor stab af kvalificerede og dedikerede medarbejdere, som vi tager os godt af. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår.​

Mølbak
Kontaktperson
Joakim Kaiser Lerhard på tlf.nr. 91 89 89 50
Ansøgningsfrist
Dansk Byplanlaboratorium
Er du en mester i at holde hovedet koldt, arbejde struktureret og jonglere mange opgaver samtidig? Har du et stærkt servicegen og møder verden med et smil?
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
Vi søger en mobilitetsplanlægger/trafikplanlægger, som skal være med til at udvikle Odense til en klimaneutral og mere levende by.
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
At være chef i By- og Kulturforvaltningen i Odense giver mulighed for - og stiller krav til – at du med høj faglighed og god ledelse kan drive den fortsatte udv
Ansøgningsfrist:
Københavns Universitet
Professor of History and Theory of Landscape Architecture and Urbanism Department of Geosciences and Natural Resource Management Faculty of Science
Ansøgningsfrist: