Vil du være ansvarlig for store byggerier og arbejde med bæredygtighed?

- Vil du have dig selv og din faglighed med på arbejde? Så er Glostrup Kommune den rigtige arbejdsplads for dig. Giv os et ring og kom forbi til en kop kaffe, vi holder samtaler løbende.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi tilbyder et spændende, afvekslende og udfordrende job i en organisation med et uformelt miljø og engagerede kollegaer. Det er en arbejdsplads i udvikling, hvor dialog, åbenhed, anerkendelse og en stor portion humor er i højsæde. Du får ansvar for egne anlægsopgaver og vi forventer at du arbejder selvstændigt og dedikeret i opgaveløsningen. Vi arbejder ud fra en ambitiøs arkitekturpolitik der sætter barren højt når vi bygger og som også indeholder 5 kriterier for bæredygtighed; Fokus på nedbringelse af CO 2 udledning, genanvendelse af materialer, dobbeltanvendelse af arealer og certificering af større nybyggerier. Du kan være med til at gøre en forskel i de enkelte projekter og sætte dit præg på arbejdet da vi inspireres af hinanden og vidensdeling er i fokus.

Sammen med dine 8 kollegaer i Byggeri og Vedligehold står vi for planlægningen og gennemførelsen af en bred vifte af bygningsrelaterede opgaver. Vi forestiller os at dine opgaver primært vil være større anlægsprojekter såsom; nyt dagtilbud til 160 børn, til - og ombygning til ældrecentre samt flytning af biblioteket til et samlet kulturtilbud på Fritidscenteret. Opgaverne er endnu ikke startet, så du får lov til at præge byggeriet fra den spæde start.

 

 

 

Glostrup kommune
Kontaktperson
Anne Hørsving, Leder af Byggeri og Vedligehold, Anne.horsving@glostrup.dk, Tlf.: 21747121
Ansøgningsfrist
Gribskov Kommune
Vil du være med til at få Kongernes Nordsjælland til at være et endnu bedre sted at leve og arbejde?
Ansøgningsfrist:
Frederiksberg Kommune
Ansøgningsfrist:
Ringsted Kommune
Har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil i en kommune med spændende byudviklingsprojekter og en ambitiøs klimadagsorden?
Ansøgningsfrist:
Odense Kommune
Vil du være med til at præge Odenses byudvikling?
Ansøgningsfrist:
Slagelse Kommune
Vil du være med til at udvikle Slagelse Kommune, som et attraktivt sted at leve, bo, arbejde, drive erhverv og investere i?
Ansøgningsfrist:
Slagelse Kommune
Kunne du tænke dig at bruge din viden i et job, hvor du i høj grad kan se den positive effekt af din indsats?
Ansøgningsfrist: