Projekter

Projekter

Her på siden finder du lige nu, de projekter, rapporter og undersøgelser som vi på Byplanlaboratoriet enten har været bidragsydere til eller tovholdere på. På sigt vil du kunne finde flere typer af projekter, ligesom det måske vil være relevant at kunne søge på specifikke temaer indenfor klima og planlægning. Siden vil løbende blive opdateret og udbygget.

Klimamål og fysisk planlægning
Hæfte med 27 cases beskriver sammenhængen mellem klimaplaner, planstrategier, kommuneplaner og lokalplaner. Udarbejdet i et samarbejde mellem: CONCITO, Gate 21, KTC og Dansk Byplanlaboratorium. Foreningen Realdania har bidraget til udgivelsen. Oktober 2021. Rapporten findes kun i digital form.
Hent Klimamål og fysisk planlægning

Bæredygtighed i lokalplaner.
Undersøgelse af kommunernes oplevelse af deres muligheder for at arbejde med bæredygtighed og klimamål i lokalplanlægningen. Undersøgelsen er blevet til i samarbejde med: Green Building Council, Schønherr, Rambøll og COBE Arkitekter.
Hent undersøgelsen: Bæredygtighed i lokalplaner

Undersøgelse: Strategisk bæredygtig byudvikling - En kortlægning af fagfeltet
Rapporten er udarbejdet af DAMVAD Analytics og Grandville i et samarbejde mellem Det Kongelige Akademi, Akademisk Arkitektforening, Dansk Byplanlaboratorium og foreningen Realdania. Marts 2021.
Hent undersøgelsen: Strategisk Bæredygtig byudvikling - en kortlægning af fagfeltet