Have & Landskab

Fagmesse. 28. - 30. august.

Vær med, når hele den grønne branche mødes til tre nytænkende dage i Slagelse. Med næsten 12.000 besøgende og 275 udstillere er Have & Landskab det ubetingede samlingspunkt for Danmarks (og nordens) anlægsgartnere, landskabsarkitekter, kommunale planlæggere og vej- og parkfolk, byplanlæggere, grønne fagfolk fra træklatrere til kirkegårdsansatte og ikke mindst producenter og importører af grønne løsninger og materiel.

FAGLIGT FORUM - Få den nyeste viden med
Igen i 2019 vil Have & Landskab præsentere et væld af solide, faglige indlæg fra forskere og erfarne fagfolk. Den væsentligste viden og faglighed er dog naturligvis samlet ude hos vores mange udstillere, hvoraf over 17% i år aldrig har været på Have & Landskab før.

FREMTIDENS BYRUM – Unikt samarbejde mellem producenter og studerende
Udstillingens formål er at samle branchen, og det sætter Have & Landskab i år en fed streg under med projektet ”Fremtidens byrum”. Her har vi sat en håndfuld landskabsarkitektstuderende sammen med nogle af branchens mest erfarne belægnings- og inventarproducenter. Sammen er de allerede nu i fuld gang med at udvikle innovative bud på løsninger og produkter til fremtidens byrum – med et særligt fokus på bæredygtighed, cirkulært forbrug og klimavenlighed.

DELTAG – Enten som besøgende eller udstiller
Have & Landskab er gratis for besøgende, ønsker du at udstille kan hente mere information på www.haveoglandskab.dk

Sted
Slagelse
Dato
Kursusdato