Lokalplanlægger til Byplan og Landskab

Gladsaxe Kommune

Brænder du for at omsætte arkitekturpolitik til gode rammer for konkrete byggerier, så er du den, vi søger til en stilling som byplanlægger. En af vores dygtige planlæggere har valgt at gå nye veje, og derfor har vi en ledig stilling til en erfaren lokalplanlægger/arkitekt.

Gladsaxe Kommune er i vækst, og det afspejles i arbejdet i Byplan og Landskab. Letbanen kommer til at køre gennem kommunen om cirka seks år, og giver nye muligheder for at udvikle byen. Samtidig arbejder vi strategisk med anvendelsen af kommunens egne ejendomme. Det fører til en bred vifte af lokalplaner. I Gladsaxe er der samtidig fokus på, at ny planlægning bidrager til at løfte strategiske dagsordener på andre områder, eksempelvis i forhold til klimatilpasning, social balance og de øvrige mål i vores Gladsaxestrategi, hvor vi tager udgangspunkt i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job på en travl og uformel arbejdsplads med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi er i alt ni faste og tre midlertidigt ansatte i Byplan og Landskab, som er en del af By- og Miljøforvaltningen. Vi er en dynamisk arbejdsplads, med fokus på faglig udvikling af medarbejderne, tværfagligt samarbejde og skabelsen af den attraktive arbejdsplads.

Kontaktperson
Pernille Hummelmose
Ansøgningsfrist
Frederiksberg Kommune
Ansøgningsfrist:
Hørsholm Kommune
Ansøgningsfrist:
Gladsaxe Kommune
Ansøgningsfrist: