Fremtidens seniorbofællesskab

Middagsselskab foran nybyggede træhuse

Hvilke ønsker og behov har seniorer til deres kommende bolig? Og hvordan kan fremtidens seniorbofællesskab udformes? Dét sætter vi fokus på ved et erhvervsarrangement mandag den 23. september kl. 13.00-15.30 i Ringkøbing.

I Danmark bliver der flere og flere ældre, og i 2040 vil hver fjerde dansker være over 60 år. Samtidig er det i alderdommen, at ensomheden stiger mest set over et livsforløb. Fællesskab kan være med til at reducere ensomheden. 80.000 ældre overvejer at flytte i seniorbofællesskab inden for de næste fem år. Men på trods af stor interesse og ventelister findes der i dag kun ca. 7.000 boliger i seniorbofællesskaber.

Derfor går Realdania By & Byg om kort tid i gang med byggeriet af et nyskabende seniorbofællesskab i Naturbydelen Ringkøbing K, som skal give inspiration til udviklingen af seniorbofællesskaber landet over.

Ved erhvervsarrangementet møder du byudvikleren, bygherren og arkitekten bag "fremtidens seniorbofællesskabet", og du kommer på en rundvisning i det store rekreative naturområde og hører om de øvrige byggerier, som er på vej. Der vil være god mulighed for spørgsmål og dialog på mødet, og du får konkret viden og inspiration med dig hjem.

Læs mere om arrangementet her

Sted
Ringkøbing
Dato
Kursusdato