Erfaren arkitekt og projektleder til Arkitektur og Integreret Design

Kom og bring din erfaring med udvikling og ledelse af store byggeprojekter i spil, når du står i spidsen for arkitektdelen af virkeliggørelsen af boligbyggerier, erhvervsbyggerier eller kultur- og institutionsbyggerier. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har det rigtige mix af erfaring, faglighed og personlighed, og er en god teamspiller og kommunikatør. Er du vores nye erfarne arkitekt til Arkitektur og Integreret Design i Aarhus? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Du bliver en del af vores afdeling for Arkitektur og Integreret Design i Aarhus, som pt. har ca. 40 medarbejdere, fortrinsvis arkitekter og konstruktører. Du vil endvidere komme til at indgå i et tæt samspil med en række Rambøll ingeniørafdelinger, både i Aarhus såvel som i andre primært jyske byer. 

Vi arbejder med kvalitetsbyggerier og med ambitiøs arkitektur indenfor både boligbyggeri, erhvervsbyggeri og offentligt institutionsbyggeri. Vi har stærke og langvarige relationer til vores kunder, som omfatter en række af landets største virksomheder, kapitalstærke investorer og projektudviklere, stærke totalentreprenører og jysk-fynske kommuner.

Rambøll
Kontaktperson
x
Ansøgningsfrist
Ringkøbing-Skjern Kommune
Ansøgningsfrist:
Horsens Kommune
Ansøgningsfrist:
Hørsholm Kommune
Ansøgningsfrist: