Contemporary Ruralities - Symposium

Et tværfagligt symposium på Dansk Arkitektur Center, arrangeret af Rural Agentur i samarbejde med Dreyers Fond og ARENA Architectural Research European Network Association.

Hvad er status på det rurale i en tid, hvor det fysiske aftryk fra urbaniseringen påvirker det meste af klodens klima og miljø? Med dette symposium ønsker vi at sætte fokus på begrebet ruralitet i en tid, der er blevet udråbt til ‘urban tidsalder’.

Med dette tværfaglige symposium ønsker vi at sætte perspektiv på begrebet ruralitet og bringe nye visioner for forholdet mellem land og by. Vi har samlet nogle af de fremmeste tænkere i relation til emnet - fra arkitekter til menneskerettighedsjurister - og ønsker med dette arrangement at skabe en samtidsrelevant debat.

Symposiet er båret af en to-siddet ambition om 1) at adressere alternative rammer for vores forestilling om forholdet mellem land og by og 2) at undersøge politiske og strategiske handlingsmuligheder i relation til status quo. Symposiet finder sted i forbindelse med udstillingen Going Rural (1.11.19 - 2.2.20) på Dansk Arkitektur Center.

Læs mere om symposiet og find tilmelding

Sted
København K
Dato
Kursusdato