Udviklingskonsulenter til grøn omstilling

Aarhus Kommunes Sekretariat for Klima og Grøn Omstilling søger to stærke udviklingskonsulenter til midlertidig projektansættelse indenfor områderne INDUSTRI og ENERGI. 
 
Udviklingskonsulenterne kommer til at indgå i et tværfagligt sekretariat med en bred portefølje af opgaver inden for grøn omstilling.

I 2008 valgte Byrådet at tage aktiv del i indsatsen for at løse den globale klimakrise og fastsatte et ambitiøst mål om CO2-neutralitet 2030. I Sekretariatet for Klima og Grøn Omstilling faciliterer vi arbejdet med denne målsætning og med den udvikling, der skal sikre grøn omstilling af Aarhus. Grøn omstilling handler om mange ting, og det kræver involvering af hele samfundet. Når vi i de kommende år skal have den vedvarende energi fra sol og vind integreret i vores dagligdag – eksempelvis i transportsektoren – kræver det mere end teknologisk udvikling og store investeringer nu og her. Det kræver en bred forankring og en indsats på mange niveauer. Størstedelen af CO2-udledningen ligger uden for Byrådets direkte indflydelse og en vigtig del af opgaven handler derfor om at skabe et fællesskab om klimaindsatsen i hele samfundet.

Aarhus Kommune
Kontaktperson
Louise Langbak Hansen
Ansøgningsfrist
Københavns Kommune
Ansøgningsfrist:
Frederikssund Kommune
Ansøgningsfrist:
Hvidovre Kommune
Ansøgningsfrist: